VIDEO: Harry Potter expositie shoplog met Naab!

Gewapend met stokken, beter bekend als toverstokken ging ik samen met Naab de hort op, onderweg naar Utrecht voor de beroemde Harry Potter expositie die op dit moment gaande is in Nederland! Een kijkje nemen achter de schermen met items uit de filmreeks, waaronder decorstukken uit bepaalde scenes, kon je deelnemen aan zwerkbal en even heerlijk losgaan in het winkeltje op het einde met o.a. goddelijke foodies en leuke goodies!

Harry Potter expositie

Harry Potter expositie

Harry Potter expositie

Ondanks dat je Koning geen Harry Potter fan is, ik heb namelijk alleen de films gezien, volgens mij niet allemaal, maar wel het overgrote deel, maar heb niet de boeken gelezen en alsnog herkende ik ontzettend veel! Je ziet dat er bepaalde thema’s en stukken zijn opgebouwd en elke kamer heeft zijn eigen onderwerp, waardoor het heel georganiseerd en overzichtelijk is. Je wordt ook in kleine groepen binnengelaten, zodat je de ruimte hebt en op je eigen gemak de expositie kunt bekijken.

Klik hier als je de Harry Potter expositie shoplog niet kunt bekijken.

Serieus, ik vond het écht leuk, vooral omdat je een gepersonaliseerd kijkje achter de schermen krijgt bij Harry Potter met items die zij echt hebben gebruikt. Ze zijn alleen niet zo lang, maar vrij klein, die bedden, ze waren gorgeous, maar klein, oh! Trouwens, het was ook interactief, omdat je dingen mocht doen, zoals zwerkbal, maar ook die krijsende poppen uit de grond trekken – die kon je zien op mijn Snapchat, haha! – en de sorteerhoed, op de foto met verschillende items en meer.

Harry Potter expositie

Harry Potter expositie Tuurlijk zit ik bij Zwadderich, wat denk jij dan. Ik breng je Zwadderich 2.0 bitch.

Harry Potter expositie

Harry Potter expositieIk wilde deze echt jatten.

ALs je de volledige HP ervaring wilt beleven bij de Harry Potter expositie raad ik je aan om de audiotour erbij te doen, dit kan zowel in het Nederlands als Engels, maar de informatie die ze jou meegeven over de items, de plekken en de personages zelf. Je krijgt een kant van de spelers te zien als de makers ervan + kleine feitjes, echt gaaf. Toentertijd was de expo tot en met juni of juli, maar inmiddels is deze verlengd tot en met 2 september. Sowieso is het de moeite waard om het een bezoekje te brengen, maar ben je een HP liefhebber? Ga, het is een belevenis!

Ben jij naar de Harry Potter expositie geweest?


2 Comments

Geef een reactie