Last week, I was thankful for.. #161

De maandagochtend bestond uit paniek, want ik kreeg meerdere meldingen van jullie dat de website eruit lag en dat klopte! We gingen over naar een nieuw domein, maar voordat je Koning erachter was hoe dat werkte, waren we een dag verder, uiteindelijk heb ik het kunnen fiksen met behulp van mijn internetheld en  kreeg hij mijn e-mail aan de praat. Woensdag waren we weer terug in de lucht, bereikbaar en knalde ik in de tussentijd een rij video’s erdoorheen, aangezien ik offline te werk moest. Ondertussen had ik ook dingen die tegen zaten, zoals schilderijen die werden verpest door een verkleurde topcoat, FUCK. Rare zooi in korrels voor Mamapop, gezondheid struggles en een item wat ik allang zoek niet kon vinden voor mijn paintings, maar hey, er waren ook veel leuke dingen! Good day thankful 161!

thankful 161

Nieuwe schilderspullen – overstappen qua domeinen – krullen – Bob’s Burgers – mijn computerheld – fruit eten uit de tuin – het succesvol overzetten van mijn domein + email – cheese curlz – veel achter de schermen werken – mijn nieuwe notitieboek van Rituals – mijn computerheld – de video met Naab – homemade tonijnsalade – Perez Hilton liked mijn foto op IG – cola met amaretto – zelfbruinen – bijwerken van mijn e-mail – tijd spenderen in de zon – Beste Kijkers – lakken van mijn nagels – mijn gorgeous achtergronden voor het filmen – 14,100,000 views op mijn trypophobia vide – Mom’s homemade pizza – lakken van mijn schilderijen – Family Guy – héél véél editen – me-time – fotograferen van nieuwe producten – vooruitwerken met artikelen – vele regenval – geroosterd amandelen – Josylvio – spierwitte sneakers – behalen van deadlines – Person of Interest – Sleek Solstice Highlighting Palette – Mom’s homemade koffiebroodjes – Nederlandse rap – het maken van keuzes – tweede video van de giftige planten series – G-Eazy – productieve dagen – vooruitwerken met video’s – het filmen van mijn haarroutine – de laatste maand zonder Sunday Night Football! – drankjes doen met Naab in het weekend – Delilah matte bronzer – gezichtsmasker – het opzetten van mijn kunst kanaal op YouTube!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Elly

  03/07/2017

  Ik ben heel benieuwd naar je kunst kanaal op YouTube.
  En ik ben dankbaar voor mijn nieuwe telefoon!

  Reply
 • Jeroen.

  03/07/2017

  Bob’s Burgers is zooo leuk, maar Familie Guy vind ik helemaal niks!
  En Pizza vind ik niet lekker maar koffiebroodjes jammie!
  En de giftige planten serie helemaal Top!
  En Perez staat bovenaan.

  Reply
 • Irma

  03/07/2017

  Girl, kunst videos?! Yes yes yes!

  Reply

Geef een reactie