Delilah Sunset Matte Bronzer!

Bronzer, ik zou het niet meer weg durven denken uit mijn make-up routine! Niet alleen contour ik met matte of shimmery bronzer, ook gekleurde oogschaduws, vloeibare lipsticks en glitters moeten eraan geloven. Voordat ik mijn blog in 2011 startte was ik al opzoek naar andere bronzers en vandaag presenteer ik een absolute parel aan jou, namelijk de Delilah Sunset Matte Bronzer!

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Oké, de verpakking is voor mij een dikke elf! Het wordt geleverd in een kartonnen verpakking die je openschuift, zodat de luxe, stoffen hoes te voorschijn wordt getoverd met daarin de geleverde compact matte bronzer. Het lijkt op aluminium, beetje zilverkleurig, wel een donkere variant hiervan met rosegold accenten. Een magneet die de boel bij elkaar houdt en een vrij grote ronde spiegel aan de binnenkant.

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Het gaat om Light Medium, aangezien ze in twee tinten komen, namelijk ook nog Dark Medium. Oké, dat ik een redelijke schaduw in mijn gezicht breng, daar liegen we niet om, zodat de vormen afgeslankt lijken + meer structuur krijgen. Light Medium is een donkere, warme karamelkleur, geheel mat en met een royale pigmentatie wat zorgt voor een uitstekende dekking. Trouwens, het heeft niet echt een geur, altijd een voordeel!

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Doordat de Delilah Sunset Matte Bronzer vitamine E(=volgens Delilah voor het beschermen van de huid) bevat + Jojoba olie(=voor de hydratatie informeert Delilah) is de structuur amazing is, héél romig, haast creamy, ontzettend luchtig, voelt fluweel aan op de huid, waardoor het ook uitstekend blend. De bronzer is natuurlijk op te bouwen of juist voor een tandje meer, maar ook zo weer weg te smudgen indien dat nodig is en totaal niet poederig. Het product bevat geen parabenen en dierproefvrij, wat een pak van mijn hart is!

Delilah Sunset Matte BronzerAlleen met foundation, concealer en gezichtspoeder, eigenlijk talkpoeder.

Delilah Sunset Matte BronzerMet de Delilah Sunset Matte Bronzer.

Delilah Sunset Matte BronzerFull face.

Oké, als ik ga contouren, dan doe ik het goed! Ik begin altijd bij mijn jukbeenderen, blend het mijn haarlijn in, zodat het minder opvalt, neem mijn voorhoofd mee, hals en in sommige gevallen ook mijn sleutelbeenderen. Het hoeft niet, maar bij bepaalde outfits kan dit het helemaal compleet maken en dan zijn matte bronzers ook dé bronzers die je nodig hebt.

Delilah Sunset Matte Bronzer

Delilah Sunset Matte Bronzer

Het is een plaatje, zowel in de verpakking als hoe het zich laat zien op het gezicht. Geen vlekken, geen rare fratsen, maar een luchtige, natuurlijke contouring. Ik sprong een gat in de lucht, nadat ik had ondervonden dat het om een dierproefvrij merk gaat met kwaliteit en een grote hoeveelheid, aangezien de Delilah Sunset Matte Bronzer 11 gram bevat!

De Delilah Sunset Matte Bronzer is verkrijgbaar gewoon in hun eigen webshop, namelijk Delilah Cosmetics voor €42,50.

Ken jij Delilah Cosmetics? En wat is jouw favo product van hen?


2 Comments

 • Irma

  05/07/2017

  Mooi!
  Bronzers zijn altijd top voor de zomer!

  Reply
 • Sonja

  05/07/2017

  De bronzer staat heel goed bij jou.
  En het is fijn als het luchtig aanvoelt.
  En het is inderdaad een pareltje, maar met mijn budget niet te doen.

  Reply

Geef een reactie