FOTD: So dark, so disturbed.

Pak je zaklamp er maar bij, misschien is een EHBO kitje ook wel handig en een vluchtroute, want we gaan op een tripje naar mijn ziel. Zo donker als ik weet niet wat met een beetje sjeu of is het opgedroogd bloed van mijn vijanden? Stel je voor, iemand leest dit, terwijl ik gewoon mijn donkere make-up look probeer te vertolken die afkomstig zijn uit een dierproefvrij make-up palletje van NYX, haha! So dark, so disturbed!

donkere make-up

FACE:
NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer
NYX Mineral Foundation Stick Light
NYX Sweet Cheeks Blush Palette
NYX Love Contours All Palette
Delilah Time Frame Future Resist Foundation

donkere make-up

donkere make-up

donkere make-up
Delilah Fade Away Future Resist Concealer
Kruidvat talkpoeder
L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
Sleek Solstice Highlighting Palette

donkere make-up

donkere make-up

donkere make-up

EYES:
NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Base
NYX Wonder Pencil Light
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Full Throttle Shadow Palette Daring Damsel
NYX Vinyl Liquid Liner Black

donkere make-up

donkere make-up

donkere make-up
INGLOT Eyeshadow 342 (=voor het invullen van mijn wenkbrauwen!)
W7 Beat It Palette
Sleek Solstice Highlighting Palette
KIKO Mixing Medium
Artdeco Color & Care Mascara + Wimperkrultang
Primark nepwimpers “Sultry” + DUO Lash Glue Dark-Tone

donkere make-up

donkere make-up

donkere make-up

LIPS:
Urban Decay Vice Lipstick Disturbed
Kruidvat talkpoeder

donkere make-up

donkere make-up

donkere make-up

Ondanks dat ik verliefd ben op mijn artistieke make-up look heb ik ook nog steeds zin om dit soort donkere make-up looks in elkaar te flansen, helemaal met de herfst in het vooruitzicht. Oké, misschien is het niet verstandig om op zo’n bloedhete dag al over de winterperiode te praten, maar het is bijna kerst, haha! Trouwens, dit was één van de eerste keren dat ik de UD lipstick had afgemat met wat talkpoeder, waardoor het echt zo’n intense, pruim tint werd en mijn lippen deed doen vergroten, yas. Voor de dames en heren die vroegen om een haar tutorial, it is coming!

Wat is jouw favoriete donkere lipstick?


3 Comments

 • Irma

  06/07/2017

  Stunning!
  Die lipkleur, yas!

  Reply
 • Sonja

  06/07/2017

  Een hele mooie donkere kleur ik denk dat dit mijn favoriete kleur wordt.
  Ik hou er gewoon van…
  En inderdaad stunning.

  Reply
 • Yuki

  07/07/2017

  Heel erg mooi! Houd van je looks

  Reply

Geef een reactie