7 dingen wat je kunt doen als je je verveelt!

In de vakantie of tijdens vrije dagen hoor ik het té vaak in mijn omgeving, namelijk dat men zich verveelt! Zelf heb ik hier niet mee te maken, omdat mijn to do lists langer zijn dan de aanmeldingslijsten bij Zweinstijn en het zonde is om kostbare tijd te verdoen door rond te hangen en te zeuren. Tijd om actie te ondernemen met 7 dingen wat je kunt doen als je je verveelt!

wat je kunt doen als je je verveelt

1. Je make-up stash! Ruim de boel een keer op, misschien is dat niet zo leuk, maar zelf kan ik ervan genieten om ondertussen uitgebreid te gaan swatchen, dingen uit te proberen, kijken wat je nog allemaal hebt en vervolgens royaal de make-up in te stappen voor wat gave runway looks aka make-up looks die het daglicht niet kunnen verdragen, haha!

wat je kunt doen als je je verveelt

2. Ga iets bakken! Natuurlijk zonder groentes, geen fruit, maar veel chocolade, slagroom en nog meer chocolade on top. Ik heb ooit een chocoladetaart gemaakt van Nigella die ik met veel liefde eens in de zoveel tijd bak vanwege de hoeveelheid calorieën, want ik ben nog steeds die uit 2012 eraan het afwerken, maar ook ordinair cupcakes bakken met teveel topping!

3. Organiseer een filmavond! Heb je zin in gezelschap? Trommel een vriend of vriendin op! Liever niet? Houd het dan lekker voor jezelf, meer food, haha! Maak lekkere foodies, bijvoorbeeld pizza hapjes, wrap rolletjes, kleine sushi stukjes, chips, nootjes en héél véél popcorn! Je kunt ook de hapjes van punt twee hiervoor gebruiken!

wat je kunt doen als je je verveeltMijn haar doneren stond op mijn bucketlist!

4. Ga iets doen van je bucketlist! Houd het simpel, houd het leuk en haalbaar, want anders voel je je niet voldaan, maar een reisje in een weekend naar Hawaii is ook moeilijk te volbrengen. Denk aan het lezen van een boek in één dag, leer hoe je macarons moet maken, probeer gefrituurde oreos, maak een scrapboek, leer een bepaalde haarstijl, bak een regenboogtaart, verf je haar, maak een memory box of begin aan een wreck your journal!

5. Dit is iets wat ikzelf met regelmaat doe, iets doen wat ik nog niet kan of waarin ik mijzelf wil verbeteren! Het kunnen nepwimpers aanbrengen zijn, het maken van verschillende hairdo’s, bepaalde special effects make-up looks of iets waar ik geen tijd voor kan vrij maken als ik werk, maar nu wel.

wat je kunt doen als je je verveelt

6. Uitstapjes! Ga lekker ergens een hapje eten, pak de bioscoop mee en ga vervolgens languit stranden op het terras om daar verder cocktails te drinken. Bezoek andere steden o.a. Amsterdam, ga langs jouw favoriete winkels, denk hierbij aan make-up winkels en neem ook de Starbucks mee. Wat dacht je van pretparken? Casino’s? Concerten? Festivals? Of andere evenementen?

7. Cursussen of workshops volgen! Ga een kook workshop volgen, taarten bakken of hoe je potten moet maken, glas blazen, paaldansen of een workshop waar jouw interesses liggen. Of juist niet en volg iets wat compleet het tegenovergestelde is om jouw horizon te verbreden!

wat je kunt doen als je je verveelt

Negen van de tien keer ben ik aan het klussen in mijn vakantie, omdat mijn ouders dat ook altijd doen, waardoor het bij Naab en mij er ook is ingeslopen, waardoor ik zomaar van kleur kan veranderen. Pas dingen aan in je interieur, verander de boel, gooi het om en creëer een nieuwe kamer binnen no-time!

Heb jij nog tips voor anderen? En wat vind jij leuk om te doen in de vakantie of op vrije dagen?


4 Comments

 • Anita

  07/07/2017

  OOOH, die chocoladetaart die ga ik maken want op het moment ben ik van de cup cakes
  maar die taart ziet er zaaalig uit!
  Ik maak ook altijd een lijstje maar de dingen die jij noemt zoals zijn toch weer anders zoals een
  workshop waarom heb ik daar niet aan gedacht.
  Helemaal toppie ;-)

  Reply
 • Mariekke

  07/07/2017

  Wat een lange vlecht heb je gedoneerd, dat je nog zoveel haar over hebt.
  Als ik wij ons vervelen en het regent niet gaan mijn vriendinnen en ik meestal picknicken,
  iedereen neemt wat mee.

  Reply
 • Britt

  08/07/2017

  Er staan leuke dingen tussen, ik wil toch echt een keer heel veel tijd besteden aan iets lekkers om te bakken, dus dat kan ik snel mooi gaan doen!

  Reply
 • Irma

  16/07/2017

  Jaaa helemaal leuk!
  Ik ben vooral van de uitstapjes. Heerlijk om ergens naartoe te gaan waar je normaal niet zo vaak komt.
  En verder ben ik deze vakantie aan het verhuizen

  Reply

Geef een reactie