Jackie Cruz Meets Cynthia!

Je kent het wel, rondhangen op social media! Voordat je het weet eindig je ergens in 2011 bij een oom van de zus van je vriendin die weer iemand kent, dat heb ik met regelmaat, maar dan bij celebirties, opzoek naar make-up looks voor de Meets Cynthia. Afgelopen maand was het een regenboogkleurige maand, namelijk Pride Month waar ook de OITNB-actrice deelnam aan de gay parade met een spraakmakende make-up look! Jackie Cruz Meets Cynthia!

Jackie Cruz

Basissen, het hoort er nou eenmaal bij! Op het moment dat ik in de make-up zat was het ook weer een aardig temperatuurtje. Vandaar dat ik van start ging met de NYX Honey Dew Me Up Primer + Serum, maar ook de NYX Proot It Waterproof Eyeshadow Primer voor de oogleden om vervolgens mijn wenkbrauwen vorm te geven met de INGLOT Eyeshadow 342. Wil je je wenkbrauwen wat strakker en netter hebben? Maak gebruik van een stick foundation of concealer, ik gebruik hier altijd de NYX Mineral Foundation Stick in Light voor!

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Imperfecties wegmoffelen met de Delilah Time Frame Future Resist Foundation, concealen + highlighten met de Delilah Fade Away Future Resist Concealer en een vleugje van de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain onder de ogen voor wat meer licht. Oké, moest ook wat extra wal camoufleren, haha! Stevig bakken met de talkpoeder van de Kruicvat en subtiel contouren met de NYX Highlight & Contour Pro Palette om met de NYX Sweet Cheeks Blush Palette de kleur terug te brengen in het gezicht. Highlighten doe ik natuurlijk met mijn oogappel, de Sleek Solstice Highlighting Palette en daaruit de perziktint!

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Voordat we naar de gekleurde liners gaan, bracht ik nog de INGLOT Eyeshadow 355 op het wenkbrauwbot aan + tot in de arcadeboog, betrok ook de Delilah Colour Intense Eyeshadow in Daisy hierin en depte deze op het ooglid voor de cremekleurige touch. Hierdoor geef je ook de eyeliners een extra basis waar zij zich aan kunnen hechten, helemaal als je vettige oogleden hebt of liners die stainen, wat de blauw voornamelijk doet.

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Dubbele eyeliners kunnen een ware opgave zijn, vooral omdat ze de juiste dikte moeten hebben, blauw mag niet overheersen en dat geldt ook voor de zwarte liner. Ze moeten gelijk zijn in de arcadebogen en beide de juiste kant op wijzen. Ja, het is moeilijk, maar ontzettend stoer! Met de NYX Vinyl Liquid Liner Black legde ik de basis aan, volgde met de GOSH Extreme Liquid Gel Eyeliners in Turquoise de eyeliner aan de bovenkant + verzorgde met beide tinten ook de inner corner wing!

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz heeft haar ogen gesloten op de foto waardoor ik werd geïnspireerd, waardoor ik het zelf besloot in te vullen en het NYX Jumbo Pencil Milk aanbracht op mijn waterlijn. Hello huge eyes! Wimpers krullen voor nog grotere kijkers, voorzien van een royale laag Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara inclusief de nepwimpers van de Primark die ik vastlijmde met de DUO Lash Glue in Dark-Tone.

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Jackie Cruz

Een subtiel highlightje op mijn cupidoboog, maar royaal met de ColourPop Ultra Matte Lip in Midi mijn lippen vergroten, want dit is mij toch een natuurlijke my-lips-but-much-better-lipstick, haha! Het was zo’n extravagante make-up look die niet mocht ontbreken in de zaterdagse categorie, omdat het compleet anders is dan de gemiddelde look van een celeb die passeert!

Heb je Orange is the New Black gezien? En wat vind jij van haar make-up looks in OITNB?


4 Comments

 • Elly

  08/07/2017

  Wauw, echt schitterend deze look staat jou veel beter!

  Reply
 • Thomasxx

  08/07/2017

  PASSION IS ENERGY
  I FEEL THE POWER THAT COMES FROM
  FOCUSSING ON THAT EXCITES YOU!!!
  XXXXxxxxXXXX

  Reply
 • Linda schteuders

  09/07/2017

  Deze look is moooooi

  Reply
 • Irma

  16/07/2017

  Waaauw dit staat je echt fantastisch!
  En ik ben echt gefascineerd door je haar, het zit perfect!

  Reply

Geef een reactie