VIDEO: Brandneteluitslag make-up look!

In heel de wereld hebben de meest vreemde dieren die enorm giftig kunnen zijn, toevallig heb ik het vorig jaar zelf meegemaakt hoe zo’n klein insect je verdomd ziek kan maken, maar dat geldt ook voor planten, bosjes en bloemen! Ongeluk zit in een kleine hoekje, maar vooral in de zomer ben je de sjaak als je in contact komt met de kleine haartjes van de brandnetel die de irritatie op de huid veroorzaken, waardoor je eindeloze jeuk hebt! Vandaag neem ik je mee in de brandneteluitslag make-up, maar ook hoe je de jeuk kan verminderen!

brandneteluitslag

brandneteluitslag

Het is dat ik de ziekte van Lyme kreeg in de zomer van 2016, want toen wilde ik namelijk aan de slag gaan met mijn giftige planten series, nadat ik mijn voorstel had neergelegd bij het gezin om te kijken hoe men erop zou reageren. Een jaar lag het stil, hield het idee voor mij, niemand kwam er mee en nu introduceer ik jou een make-up series waarin je over giftige planten leert, wat het met je doet én het belangrijkste, hoe je het kunt verhelpen/verminderen!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de brandneteluitslag tutorial heb gebruikt:
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Ben Nye Liquid Latex
– L.A. Girl HD PRO Conceal Light Ivory
– L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
– Wattenstaafjes
– Schminkspons

brandneteluitslag

Houd de bloemen rondom de brandnetels in de gaten, want vaak zijn zij degene die je nodig hebt om de jeuk de kop in te drukken en het te verminderen, zodat je er niet aan gaat krabben en het erger maakt. De giftige planten series is al een aantal weken bezig en ook de reuzenberenklauw kreeg een kansje + ook de bijbehorende informatie en wat je moet doen als je in contact bent gekomen met een berenklauw, aangezien Nederland vrijwel bedolven is in dit soort. Houd je ogen ogen, let op de planten die schadelijk kunnen zijn en onderneem meteen actie. Vertrouw je het niet? Bezoek dan de dokter!

Welke bloemen of planten wil jij terugzien in de series?


One Comments

  • Jeroen.

    09/07/2017

    Aaauuuw, dat ziet er heel naar uit ;-))
    Goed gedaan, volgens mij is het een plant met groot blad laag bij de grond met veel nerven die je er overheen moet wrijven om de pijn en jeuk weg te halen of in ieder geval te verminderen.

    Reply

Geef een reactie