Last week, I was thankful for.. #162

Van een perfect schema tot dagen met bloedhete temperaturen die roet in het eten gooiden, waardoor alles door elkaar ging, met elkaar en uiteindelijk werkte ik vooruit, plande ik mijn vakantie in, ben ik begonnen met vooruitwerken daarvoor qua artikelen als video’s! Om mijn week goed te beginnen ontving ik deze parel van Manon, namelijk mijn Pride Month look met een bijpassende tekst omgezet in een meesterwerk!

thankful 162Wauw, ontzettend bedankt Manon! Ik houd van de artistieke touch, de kleuren, de tekst erbij, maar vooral de liefde die erin is gestoken! Check hier een ander kunstwerk van Manon!

Kunstwerk van Manon – administratief werk verrichten – fiksen van mijn telefoonstoornis – The Forest Rangers – opruimen van mijn kamer – bekend maken van mijn kunst kanaal – vooruitwerken met artikelen – BBQ – Young E. – mijn ouders die 35 jaar bij elkaar zijn – zelfgemaakte dipsaus – inplannen van mijn vakantie – Person of Interest – rondhangen in de achtertuin om de zon mee te pakken – in de SFX voor een bijzondere make-up look – Utopia – productieve dagen – ijs – livestreams van MinxLaura123 – Bob’s Burgers – borrelen met Opa en Oma – schilderen in een livestream – The Forest Rangers – jodenkoeken – Rituals Express Your Soul Douchegel + scrub – inplannen van een kunstdag – Queen – lakken van mijn nagels – cocktails – opruimen van foto’s – kijken van interviews – homemade tonijnsalade – schilderen in de tuin – drankjes doen met Naab – werken met een gasbrander met verbluffend resultaat – Momapopje – volle maan – beantwoorden van YouTube comments –  een nieuwe lak voor mijn schilderijen gevonden – G-Eazy – Mom’s homemade pizza – Modern Family – platform sneakers – Pinterest – lekkere zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  11/07/2017

  Manon heeft je Pride Month Look heel mooi weer gegeven en inderdaad kan je jou niet in een hokje plaatsen!
  Ik was dankbaar dat ik deze week eindelijk vakantie heb gekregen, lekker een paar weekjes rust….

  Reply
 • Irma

  16/07/2017

  Klinkt als een heeerlijke week!
  En wat een supermooi kunstwerk van Manon!

  Reply

Geef een reactie