Doutzen Kroes Meets Cynthia!

Het Friese trost wat afkomstig is van Nederlandse bodem, veroverde al snel de modellenwereld in het buitenland en straalt met regelmaat tijdens de shows van Victoria Secret! Naast haar fulltime baan als moeder + topmodel, zet zij zich in voor meerdere charity’s, waaronder Unicef. Het gaat om de lange blondine genaamd Doutzen Kroes, Meets Cynthia!

Doutzen Kroes

Simpele, neutrale make-up looks met rustige nude tinten, waardoor ze casual voor de dag komt. Hier en daar een gekleurde lip, maar die wilde ik ditmaal voorkomen, omdat veel rood al verschijnt in de Meets Cynthia en anders wel mijn FOTD’s, dit is wat nieuws! Alhoewel de smokey eyes Doutzen Kroes ook gorgeous staan, maar sensuele ogen met een volle lip is op dit moment mijn ding!

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Omdat we het veilig hielden qua make-up, besloot ik wat nieuwe producten uit te proberen, waaronder de Max Factor Smooth Miracle Primer voor het gezicht. Felt good tho! Meteen door met de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer op de oogleden, wenkbrauwen netjes invullen met de INGLOT Eyeshadow 342, maar ietsjes corrigeren + straktrekken met de NYX Mineral Foundation Stick Light.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

De matchende foundation van Delilah, de Time Frame Future Resist Foundation, over het gezicht heen, highlighten + concealen met de Delilah Fade Away Future Resist Concealer en een erwtje van de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain onder de ogen. Bakken alsof mijn leven ervan afhing met de talkpoeder van de Kruidvat en fijntjes contouren met de NYX Love Contours All Palette.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Het blijft moeilijk om een passende blush bij zo’n lip kleur te vinden, want het is roze, maar als je dan all in gaat met een roze tintje, krijg je zo’n poppenlook. Vandaar dat ik het safe speelde met de Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush. Highlighten met de NYX Born To Glow Liquid Illuminator in Sunbeam op de hoogste punten in het gezicht en hier overheen zwiepte ik de NYX Illuminator Enigmatic!

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

De ogen waren het makkelijkst, want ik depte Moon Shadow uit de W7 Beat It Palette op de oogleden, betrok Big A op het wenkbrauwbot + in de crease, zodat de taupekleurige tint omhoog kon worden geblend en haalde Late Again tussen de wimpers door, zodat er een vollere wimperrand ontstaat! Een likseltje van de Artdeco Color & Care Mascara in het zwart, een huidkleurig potlood van Artdeco op de waterlijn en wat highlighter van NYX terug laten komen op het wenkbrauwbot.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Het is een zoetsappig kleurtje, namelijk The Body Shop Matte Lip Liquid in de prachtige naam Nairobi Camellia. Aangebracht, royaal afgehapt, wat stukken bij gewerkt voor meer dekking en wat bijdeppen, zodat we voldoende coverage hadden, maar op een natuurlijke manier. Een my-lips-but-way-better-lipstick, haha!

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Dit soort looks blijven een killer om te maken, ondanks de eenvoud, maar het zijn toffe basissen om verder mee te experimenteren, dankzij de nude look die het geeft. Denk aan gekleurde lipsticks, toch de eyeliner of zoals ik bij andere artikelen schrijf, nepwimpers, gekleurde highlighters of de pop of colour! Wees creatief!

Wat is jouw favo lipstick bij een nude look? Of ga je liever voor een lipgloss?


2 Comments

 • Sharon

  15/07/2017

  Hey sister, you did a goood job!!

  Reply
 • Irma

  16/07/2017

  Heel mooi en natuurlijk!
  Doutzen is ook echt een natural beauty en ziet er prachtig uit met zulke make-up!

  Reply

Geef een reactie