STORYTIME VIDEO: Hoe ik mijn passie vond! (+tips!)

Naast de veelgestelde vragen die ik met regelmaat krijg voorgeschoteld in mijn livestreams, krijg ik ook veel de vraag hoe ik begon met mijn artistieke make-up looks, hoe je ermee kunt beginnen, mijn passie en natuurlijk sindskort ook mijn kunstwerken die ik royaal met jullie deel. Het is moeilijk, het is verwarrend en de ‘geschreven’ en ongeschreven regels die erbij komen kijken maken het nog ingewikkelder. Vandaar dat ik mijzelf eraan besloot te wagen, namelijk een storytime hoe ik mijn passie vond én mijn tips!

storytime

Eigenlijk wilde ik de video niet publiceren, want ik had een bad hair day, doordat ik niet mijn krullen goed erin had gekregen, de make-up look kwam niet over zoals ik wilde dat het deed, maar vanwege de uitspraken die ik doe, het best samenhangend verhaal wist ik dat ik niet meer zo’n pure video zou kunnen nabootsen. Vandaar de verwilderde look in volle glory!

Klik hier als je de storytime video niet kunt bekijken.

Het belangrijkste is dat je doet wat je leuk vindt en natuurlijk kan je dipjes hebben, dat hoort erbij, maar je moet ervan genieten. Het moet puur zijn! Laat je niet tegenhouden als het op anderen aankomt, want jij bent degene die het doet, jij moet je plezier eruit halen. Zelf kan ik mij volledig afzonderen als het op schilderen en kunst aankomt, zodat je opkan gaan in je eigen wereld en neerzetten op het doek wat je wilt! Trouwens, ik heb een kunst YouTube kanaal genaamd Poppy Koning + een Instagram, de Etsy shop komt er nog aan!

Heb jij een passie? En wat is jouw passie?


One Comments

  • Sharon

    16/07/2017

    Jij bent zo een inspiratiebron voor mij ik leer elke keer weer wat van jou.
    Topper!!

    Reply

Geef een reactie