Last week, I was thankful for.. #163

De eerste helft van mijn week ging uitstekend, kon namelijk de items scoren voor mijn kunstwerken die ik nodig had, waaronder het brandertje, bezocht mijn postbus die vol was geladen met nieuwe goodies, timmerde aardig aan de weg met het vooruitwerken van artikelen en knalde een hoop oude zooi erdoorheen. Helaas ging het midweek wat minder qua gezondheid, gezeik van anderen, schildersessies die faalden, maar herpakte mij op de zondag door enkele aanpassingen en een succesvolle schilder livestream. Hey thankful 163!

thankful 163


Begonnen met mijn art Patreon – walnoten – G-Eazy – schrijven – HEMA douchefoam – Utopia – cheese curlz – de juiste gasbrander gevonden voor mijn schilderijen! – krullen van mijn haar – Joshua James – goede dagen qua gezondheid – vlogs van Tony Junior – delen van mijn kunst Instagram – gezichtsmasker van Lush – Mom’s homemade worteltaart – uitproberen van een nieuw bloedrecept – 88 Warm Palette – lakken van mijn nagel – bezoeken van mijn postbus – geroosterde amandelen – de nieuwe brushes van Sigma – voor mijzelf kiezen – het opnemen van mijn eerste video voor mijn art YouTube kanaal! – Morphe Brushes 35B Palette – witte perziken – Grieves – in de zon zitten – knoppen doorhakken – Person of Interest – oldschool rap – Young E. – honing meloen – het maken van nieuwe schilderijen – Mom’s homemade bami – drankje doen met Naab – de wijziging in mijn upload dagen voor op YouTube, namelijk van zondag naar vrijdag! – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – mijn nieuwe werkspot voor mijn kunst – Rituals Express Your Soul Clear Your Mind & Body Scrub – The Weeknd – bijwerken van mijn administratie – goede make-up dagen – MomaPop – lakken van mijn schilderijen – bijhouden van mijn Patreon – homemade popcorn – live schilderen met mijn favoriete Squad – Ik Houd Van Holland – vooruitwerken. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Paul

  17/07/2017

  OOh, ik ben gek op cheese curlz waar koop jij ze want ik moet ze steeds online bestellen.
  En dan betaal je ook de verzendkosten!

  Reply
 • Paul

  17/07/2017

  Psst….. ik ben ook dankbaar voor mijn cheese curlz!

  Reply
 • Jessica J.

  17/07/2017

  De kookkunsten van je Mom komen iedere keer weer voorbij. Wat zou ik graag eens mee aanschuiven! ;-)

  Reply
 • Irma

  17/07/2017

  Jaaa zo leuk dat je vaker doet aan live schilderen!
  En damn, ik wilde dat ik zo’n mom had als jij die alles kan koken!

  Reply

Geef een reactie