Rituals Express Your Soul Foaming Shower Gel & Sugar Body Scrub!

Graffiti kunsten die zijn geïnspireerd door de goddelijke geuren van Rituals voor de nieuwste summer limited edition 2017! Het dierproefvrije merk sloeg de handen ineen met Berlijnse graffiti artiest genaamd MadC voor de meest creatiefste en uniekste verpakkingen! Groen, turkoois en geel, mijn favoriete tinten bij elkaar gebundeld voor exotische producten, waaronder de Rituals Express Your Soul Foaming Shower Gel en de Sugar Body Scrub!

Rituals Express Your Soul

MadC ken ik nog vanuit mijn jeugd, aangezien zij toen al een opkomende graffiti artiest was + een vrouw, wat een big deal is in de mannelijke graff-business, waardoor het groot voorbeeld was voor de vrouwelijke graffiti artiesten. Bij het zien van de samenwerking met Rituals maakte mijn kunstart een grote sprong, dit is incredible!

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

De verpakkingen zijn mindblowing, artistiek, fleurig en geven eigenlijk al de geuren weer, namelijk verfrissend, zoet en zomers. Niet alleen houdt Rituals het bij bad- en doucheproducten, maar ook ontwierp MadC een gaaf schetsboek, waar je dingen in kunt noteren, doodlen of voor het opzetten van andere kunstwerken, ideeën en meer!

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Het schetsboek wordt geleverd met dezelfde verpakkingen zoals de producten, opnieuw de kleurrijke touch met een hint van wit en gouden accenten. Ook de buitenkant van de bladeren zijn gekleurd in het goud, aan de binnenkant staat een inspirerend stukje inclusief een quote. Het boek wordt trouwens bij elkaar gehouden met een elastiek en wordt geleverd met een potlood.

Rituals Express Your Soul

Laten we naar het product gaan wat ik zo’n vier keer al opnieuw heb aangeschaft in verschillende soorten, namelijk de foaming shower gels! Ditmaal de Rituals Express Your Soul Foaming Shower Gel met een gave opdruk, felgroen met een hint van limoengroen, wat geels en de goddelijke turkoois die opnieuw terugkeert.

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Handige flacons van 200ml kun je afschermen met de transparante dop, ideaal voor onderweg of uit logeren. De substantie is amazing, heel romig, vol en zet zich binnen no-time om in een schuimsensatie, zodra het in contact komt met jouw huid + het water. Opnieuw zo’n hemel van wolken die je aanbrengt op het lichaam!

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Hoe zit het met de geur? Fantastisch! Helemaal als je net zoals mij een liefhebber bent van citroen, sinaasappelsap en citrus, want de Rituals Express Your Soul Foaming Shower Gel bevat de bloemige citrusgeur van Petitgrain en de verkwikkende Verveine!

Rituals Express Your Soul

Naast de foaming shower gel wordt de collectie uitgebreid met een nieuwe Sugar Body Scrub! Zelf ben ik al bekend met de scrubs van Rituals en als jij dat nog niet bent, dan raad ik je aan om deze badboy in huis te halen! Een lekkere grote pot met een inhoud van 375 gram, maar wat een pluspunt in mijn ogen is, is dat zij de juiste verhoudingen hebben, waardoor je niet op het eind zit met uitgedroogd suiker, maar een volle rijke scrub inclusief een laagje verzorgende olie.

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

De deksel doet mij denken aan een rijke groene thee kleur met dezelfde vrolijke opdruk en geseald met een bijzondere tekst die erop is gedrukt. Het gaat om een suikerscrub, beter voor mijn droge huid, aangezien ik zout minder goed kan handlen, maar de suikerdeeltjes zijn vrij klein, niet grof, maar doen wel hun werking.

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your SoulJe moet de scrub doorroeren voor gebruik, zodat de olie gelijkmatig wordt verdeeld.

Rituals Express Your Soul

De Rituals Express Your Soul Sugar Body Scrub heeft exact dezelfde geur, is wel een tikketje sterker trouwens, als de foaming shower gel, waardoor dit het uitstekende duo is voor in de badkamer of op vakantie. Ze versterken elkaar + blijft net zoals de foaming shower gel enorm lang naduiken op je huid als in de badkamer. Heerlijk!

Rituals Express Your Soul

Dankzij de rijke combinatie aan oliën in de scrub heb ik nauwelijks tot geen voeding na afloop nodig. Tenzij het om koude dagen gaan, maar in de zomer kan ik die overslaan, terwijl ik een droge tot gevoelige huid heb, laat staan dames en heren met een normale huid! Voeden tijdens het scrubben, ideaal toch?

Rituals Express Your Soul

Van de foaming shower gels tot aan de sugar body scrubs en de body butters, ik ben fan, maar inmiddels heb ik ook Naab aan het merk kunnen koppelen! Het zijn leuke cadeautjes om weg te geven of om aan jezelf te trakteren, omdat het producten zijn die een langere tijd mee gaan, goddelijk ruiken + dierproefvrij, yaaaas!

De Rituals Express Your Soul Foaming Shower Gel is verkrijgbaar bij Rituals voor €8,50 en ook de Rituals Express Your Soul Sugar Body Scrub is te vinden voor €19,50 in de winkel van Rituals en webshop, waar ook het schetsboek voor €12,50 wordt verkocht!

Heb jij de nieuwe producten van Rituals al uitgeprobeerd? En welke collectie is jouw favoriet?

P.S. over kunst gesproken! Vanmiddag verschijnt mijn allereerste kunst video op mijn kunst YouTube kanaal om 16:00 uur!


5 Comments

 • Lidia

  20/07/2017

  Ik ben gek op de Rituals artikelen het ruikt altijd zo lekker, maar deze ken ik nog niet.
  Ook goede duidelijke foto’s en een top review want ik ben volgende week zaterdag jarig en
  dit als cadeautje krijgen zie ik wel zitten…

  Groetjes van een bijna oude bes.

  Reply
 • Jesse

  20/07/2017

  Dierproefvrij altijd erg belangrijk want op dieren testen is niet meer van deze tijd.

  Reply
 • Het lijken me echt heerlijke producten! Ik ben sowieso dol op Rituals.

  Reply
 • Naomi

  20/07/2017

  Het ziet er zo aantrekkelijk uit die body scrub je zou er zo een duik in willen nemen (bij wijze van spreken dan).;-))))

  Reply
 • Irma

  20/07/2017

  I love love looove Rituals! Die foams zijn zo lekker altijd! Ik zou deze ook wel willen proberen.

  Reply

Geef een reactie