Bebe Rexha Meets Cynthia!

Ze was de leadzangeres van een bandje waar onder andere Pete Wentz van Fall Out Boy aan deelnam, maar gaf dit op voor een solocarrière, sloeg de handen in één met één van mijn favoriete rappers, namelijk G-Eazy voor het nummer Me, Myself and I. Cliché in het begin, maar na een aandachtige luistersessie zette het mij aan het denken. Naast Calm Down van G, I Mean It en You Got Me, is hun nieuwste nummer samen ook een nieuwe favoriet, F.F.F, volledig uitgesproken Fuck Fake Friends. Hey girl, love ya already, Bebe Rexha Meets Cynthia!

Bebe Rexha

De make-up look van Bebe Rexha is on fleek, sowieso val ik altijd voor de simpele pin up look, namelijk een aangezette arcadeboog, sexy winged eyeliner en een felrode lip. Zelf heb ik er wel een Marilyn Monroe touch aan gegeven door de liner iets te verbreden, de look een tintje donkerder te maken + de moedervlekken. Oké! Je hebt mij, ik had per ongeluk wat gemorst op mijn wang, waardoor ik een schoonheidsvlekje erbij kreeg. Waarom dan ook niet onder het oog, toch?

Bebe Rexha

Van wenkbrauwen die moesten in worden gevuld naar oogleden die geprept moeten worden, maar als eerst het gezicht! Met de Max Factor Smooth Miracle Primer bracht ik de eerste basis aan op het gezicht, ging over naar de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer, zodat ik ook mijn ogen had gedekt. Wenkbrauwen inkleuren met de INGLOT Eyeshadow 342, corrigeren met de NYX Mineral Foundation Stick en hallo Delilah Foundation + concealer!

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Lekker royaal afbakken met de talkpoeder van de Kruidvat, werkt nog steeds ideaal, komt binnenkort meer over, maar even luchtig contouren met de NYX Love Contour All Palette, want stiekem bracht ik geen blush aan, maar vervaagde mijn bronzer wat meer omhoog + wat leftovers op een blush kwast. Ja, erg hé? Gewoon geen schaamte, maar wel tijd voor een highlighter, natuurlijk de Sleek Solstice Highlighting Palette!

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Oké, haar ooglook vond ik iets minder, beetje vlekkerig, dat wilde ikzelf voorkomen, vandaar dat ik vanaf mijn wenkbrauw tot ver in de crease de INGLOT Eyeshadow 355 aanbracht, waardoor ik makkelijker met de hazelnootkleur uit de W7 Beat It Palette kon gaan blenden. Niet te zuinig aangezet, intenser maken, meer blenden, doorhalen onder ogen en herhaalde dit proces totdat het rokerig genoeg was.

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Vervolgens stapte ik over naar een oldschool palette, namelijk de 88 Warm Palette! Hieruit toverde ik de donkere taupe kleur, waardoor de rest meer schaduw kreeg, depte wat van het NYX Jumbo Pencil Milk op het binnenste gedeelte van mijn oogleden, vleugje van de huidkleur uit de Morphe Brushes 35B eroverheen en een sensuele liner die ik trok met de NYX Matte Liquid Liner.

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Een snufje van de highlighter uit de Sleek palette in de ooghoeken, waardoor ze wat meer gingen spreken. Oké, ook wat in de hoeken van mijn wenkbrauwen, mijn lashes krullen + voorzien van de Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara en een setje nepwimpers van de Primark genaamd Sultry die ik vastplakte met de DUO Lash Glue in Dark-Tone. O, niet te vergeten, een huidkleurig oogpotlood op de waterlijn. Hallo frisse kijkers!

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Tijdens het aanbrengen van de schitterende, bloedrode kleur, beter bekend als Redrum van Jeffree Star zijn velour liquid lipsticks kwam ik erachter hoe ik mijn lippen voller kan laten lijken zonder rare fratsen, namelijk boven de cupidoboog werken. Ja, even wat extra huid mee snoepen zonder dat het er clown achtig uit ziet. Sinds kort leef ik hiervoor en pas ik het bij elke lipstick toe!

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Jeetje, hiervoor kun je mij wakker maken! Pin up looks, rode lippen, loving it. Oké, eigenlijk is dit ook één van mijn signature looks, waardoor ik altijd rond paradeer in rode lippen. Soms vervang ik mijn ooglook door wat luchtigs of ga voor een zwarte lip, maar dat is zo tof bij de nude looks, je kunt ze aanpassen naar jouw smaak/mood!

Wat vind jij van Bebe Rexha?


One Comments

  • Jesse

    22/07/2017

    Ik ben altijd in voor een pin up look en gek op de Jeffree Star lipsticks.
    En Bebe Rexha mheee… maar wel goed neer gezet!

    Reply

Geef een reactie