VIDEO: Ik upload geen YouTube video’s meer op de zondag..

Het vrat al een tijd aan mij, voornamelijk omdat ik mijn belofte niet kon nakomen met de video’s die niet op tijd werden gepubliceerd. Natuurlijk, het kan voorkomen dat het enkele minuten later is, maar alsnog is het niet tof, helemaal niet als dit steeds vaker gebeurd + hoger oploopt qua tijd. Hierdoor moest ik even gaan reflecteren wat beter was, want stoppen met YouTube stond niet op de planning, maar wat dan wel? Ik leg het jou uit in de onderstaande video!

YouTube

Kort door de bocht, de uploaddag lag mij ongelegen qua tijd, qua planning, qua persoonlijk leven, omdat het de dagen zijn dat meerdere mensen vrij zijn, waardoor er afspraken worden gemaakt en hierdoor is het ook een stuk luidruchtiger, wat enorm vervelend kan zijn tijdens filmen + het doen van voice overs. Het was ook de reden waardoor de grotere special effects make-up looks bleven liggen, omdat het veel tijd vergt + energie, zowel het maken van de look als het editen, inspreken en uploaden ervan. Voordat ik de knoop officieel doorhakte vroeg ik aan jullie of men liever de zondag of vrijdag had.

Klik hier als je de YouTube video niet kunt bekijken.

Gelukkig kreeg ik veel positieve feedback dat men het liever op de vrijdag had, want dan konden zij zo de week afsluiten en het zalige weekend beginnen en hebben er dan meer tijd voor. Dit was een enorm pak van mijn hart! Het houdt in dat ik stop met uploaden op de zondag, maar de video’s verschijnen nu gewoon elke vrijdag om 16:00 uur! Het komt voor dat er een extra video verschijnt en deze zal nog steeds plaatsvinden op de woensdag om 16:00, maar sinds kort upload ik ook op de donderdag met mijn art kanaal! FEESSIE! Ben je nog niet geabonneerd? Abonneer dan effies, vind ik leuk!

Wat vind jij van de switch?


3 Comments

 • Anita

  23/07/2017

  Geen probleem zolang er video’s blijven komen maak ik mij niet druk.
  Je bent goed bezig ;-))))))

  Reply
 • Jeroen

  23/07/2017

  Inderdaad, No Problem.

  Reply
 • Irma

  25/07/2017

  Inderdaad geen probleem. Zolang jij je er maar goed bij voelt!
  En het kan nu gewoon voorkomen dat we 2 of zelfs 3 dagen achter elkaar een video hebben! :)

  Reply

Geef een reactie