Last week, I was thankful for.. #164

Hallo vakantie die voor de deur staat! Afgelopen week bestond voornamelijk aan het vooruitwerken met mijn make-up looks, de video’s die online komen als ik afwezig ben, maar ook alle artikelen die de komende twee weken worden gepubliceerd. Ondanks de hitte die hier en daar opdook zat ik braaf achter mijn smeltende studiolampen om de laatste loodjes erdoorheen te knallen, want this girl was on FIYAH! Daarnaast was het ook een spannend moment, omdat mijn allereerste kunst video werd gepubliceerd! Good day thankful 164!

Thankful 164

Vooruitwerken met artikelen – het maken van nieuwe buns – ijs – MomaPop – in de SFX – lakken van mijn schilderen – vooruitwerken met de video’s in verband met mijn vakantie die eraan zit te komen – ANNY Nagellak – Young E. – schrijven – lekkere warme dagen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick – Utopia – Mom’s homemade popcorn – The White Buffalo – pin up look – Pinterest – regen – G-Eazy – goede make-up dagen – films kijken – Hugo Boss Bottled – de eerste kunst video die online kwam! – Family Guy – behalen van vele deadlines – de cover van Mickelous Productions schilderen – koele zomeravonden –  laatste video’s gefilmd voor de vakantie(=she done + op tijd, yee!) – Person of Interest – Mom’s homemade custard – drankjes doen met mijn broeders – begonnen met de voorbereidingen voor Halloween – koele zomeravonden – Bob’s Burgers – productieve dagen – werken aan een nieuw nepbloed recept – The Daily Mail die mijn video gebruikte! – opruimen van mijn kamer – Modern Family – bezig met de looks voor demaken van een gorgeous schilderij – mijn korte hairdo – uploaden op nieuwe dagen – de Meets Cynthia die er binnenkort aan komt – zalige zondag – het football seizoen wat over enkele weken aanbreekt!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Jesse

  24/07/2017

  Dankbaar voor de VAKANTIE!!!!!
  Yes… fijne vakantie Cynthia.

  Reply
 • Jeroen

  24/07/2017

  Wauw…. de Daily Mail, Cynthia!!!!!!!

  Reply
 • Irma

  25/07/2017

  Joehoeee fijne vakantie Cynth! Geniet lekker van je vrije dagen!

  Reply

Geef een reactie