The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet!

The Body Shop steunt ons in goede en slechte tijden, want met de regenachtige buien op het menu wordt niemand vrolijk van. Gelukkig brengen zij daar verandering in met hun goddelijke cocktails, maar dan speciaal voor jouw huid! Proost ook deze zomer weer met Piñita Colada en smeer je in met The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet!

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

Kijk die vrolijke kleuren dan, dat wil je niet missen in de badkamer! Opgewekt wakker worden, totdat je de geur ruikt, want dan is het pas echt feest, maar laten we eerst even de verpakking onder de loep nemen. Mat, fleurig en komt in een handige tube, waardoor je de dosering zelf kunt bepalen + lekker hygiënisch. The Body Shop staat erom bekend dat zij niet op dieren testen!

The Body Shop Piñita Colada Body SorbetHet is ook een beetje mat, zie je?

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

De structuur van de The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet is het tegenovergestelde van wat ik ben gewend qua voedende body butters of lotions, namelijk heel luchtig, beetje geleiachtig, maar ook verfrissend en op warme dagen leek het zelfs te verkoelen. Het wordt een aantal graden kouder, trekt redelijk snel in en mag trouwens niet op het gezicht worden aan gebracht. Het voedt mijn droge huid op een zekere hoogte, uitstekend voor op de warmere dagen waar ik weinig voeding nodig heb.

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

Bereid je voor op een geursensatie, want de zoetigheid van de ananas is duidelijk te spotten met een onderliggende aroma van de kokosnoot die een volle touch geeft. Beide maken het een heel zomers product of als je last hebt van een dip in de winter, dan zou het ook prima van pas komen. Je waant je ineens op Bora Bora, haha!

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

Ben je zot op zoetige geuren? Cocktails of kokosnoot? Dan is het een aanrader! Sowieso als je een liefhebber bent van de zomercollecties, want dan mag dit pareltje niet ontbreken. Trouwens, The Body Shop is nog steeds aan het strijden tegen de internationale dierproefban, vergeet deze niet te tekenen + sharing is caring!

The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet

De The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet is een goddelijk product voor met de tropische dagen of als je aan wat verkoelend toe bent, een luchtige verzorging, maar het is ook een uitstekende aansluiting op de shower gel die uit dezelfde collectie komt. Helaas is op dit moment de collectie in geheel in de webshop verkrijgbaar, maar wie weet wel in de winkel! Wist je dat er ook een nieuwe zomercollectie is uitgekomen, namelijk met mojitos? YAAAS!

De The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet 200ml is verkrijgbaar voor €11 bij The Body Shop zelf!

Heb jij producten van de nieuwste TBS collectie?


3 Comments

 • Naomi

  26/07/2017

  Ik heb de The Body Shop Piñita Colada Body Sorbet ook en inderdaad lijkt het wel of hij je lichaam koelt.
  Het is in ieder geval lekker verfrissend.

  Reply
 • Britt

  26/07/2017

  Aah, dit is echt mijn favoriet!

  Reply
 • Irma

  27/07/2017

  Oehh ik houd zo op z’n tijd wel van een cocktail!
  Ik denk dat deze tropische collectie goed aan mij besteed is!

  Reply

Geef een reactie