Mislukte make-up looks die nooit de website haalden.. #3

Alsof ik vervloekt ben, want het ene artikel ligt nog niet eens vers op de voorpagina of mijn eerste make-up look die de mist ingaat meldt zich aan voor een derde editie. Lipsticks die niet mooi overkwamen, artistieke looks die méh uitpakten en make-up looks die het gewoon nét niet zijn. Met regelmaat publiceer ik FOTD’s beter bekend als Face Of The Day, waardoor ik een selectie moet maken welke er wel of niet online komen en dit zijn de mislukte make-up looks die nooit de website haalden, part 3!

mislukte make-up

Als eerst, ik moet écht die muur verven, want die glanzende druiper van Spirit Gum pakt elke keer mijn shine. Anyway, gehuld in een zwarte lipstick met daaroverheen Lounge uit de Urban Decay Nocturnal Shadow Palette. Awesome combinatie, minder charmant op de foto dankzij de wazige beelden, gewoon geen juiste foto kunnen schieten. Zo’n dag, weet je wel?

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

Het is geen mislukte look, maar eentje die het net niet heeft gehaald door de hoeveelheid FOTD’s die ik de afgelopen tijd heb gecreëerd. Daarnaast verscheen de pin up look meerdere keren, was ik niet zo heel tevreden met het eindresultaat hier + de lekkere bleke armen en het oranje gezicht, terwijl het niet zou opvallen als ik de boel wat meer had gecropt. Alleen dan werd het zo gedrongen en de close up foto’s van mijn oog waren meh.

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

Het was een leuke livestream waarin ik de make-up look maakte, maar het heeft ook zo zijn nadelen, omdat mijn foundation in mijn gezichtslijnen ook wel rimpels genoeg trekt, het zit minder mooi na zoveel uur aangezien ik niet photoshop zijn dat dingen die ik niet kan rechttrekken. Net zoals de overdreven gele ondertoon, het lijkt haast oranje. Geen spectaculaire kleuren, contrast breekt niet, gewoon niet speciaal. NEXT!

mislukte make-up

Een make-up look uit de livestream, te weinig tijd om foto’s te shooten, teveel gesproken, waardoor mijn lipstick niet meer mooi zat aan de binnenkant en ik moet écht een foundation gaan vinden die past bij mijn armen. De make-up look zelf was ook niet geworden waarvoor ik ging.

mislukte make-up

Het was een chaotische dag, besloot mijn haarroutine te filmen, achtergrond gestreken, ondanks dat deze er enorm kreukelig uitziet, haar gekruld, ging niet helemaal oké. Dit hé, dit heb ik vaak als ik gewoon ga filmen! Ineens gaat alles mis, maar dingen die ik op dagelijkse basis verricht, zo vreemd. Anyway, dit was ook een make-up look die ik had gefilmd, springt er gewoon een ader in mijn oog, waarschijnlijk door mijn hooikoorts, waardoor het net lijkt alsof ik heel erg heb gejankt. Alleen dan aan één kant. Dit soort dagen, nee.

Ja, het gaat ook bij mij weleens mis, wel meerdere keren, want er is inmiddels een deel één en ook een deel twee met pareltjes waar je U tegen zegt. Valt het jou ook op dat er voornamelijk neutrale looks in deze mislukte make-up reeks zitten? Ah joh, dat houdt het een beetje gevarieerd vergeleken met de andere delen. Bad hair days, bad mood days, bad make-up days, bad people day, tell me all about it.

Heb jij last van bad make-up days? En wat is jouw grootste ergernis tot nu toe?


6 Comments

 • Anita

  27/07/2017

  Vorige week stak ik met mijn mascara stok in mijn oog (ja, stok zo voelde het) en de hele dag met een rood en betraand oog gelopen!

  Reply
 • femketje

  27/07/2017

  Ik heb dat soms ook.. dan willen de foto’s niet lukken zoals ik ze in gedachte had en skip ik de hele look!

  Reply
 • Jessica J.

  27/07/2017

  Ik vind dit echt knap voor bad make-up days, hoor. Trouwens, die veeg op je muur kan je heel gemakkelijk wegwerken met Photoshop, maar ik begrijp dat je dat programma niet hebt…
  Mijn grootste ergernis zijn mijn wenkbrauwen – en dan vooral de k*t van Yves Rocher die ze járen geleden totaal fout geëpileerd heeft (langs de bovenkant!!!!), waardoor de haartjes niet meer teruggroeien en ik nu lekker expressieloze strepen heb. (y)

  Reply
 • Irma

  27/07/2017

  Helemaal geen slechte looks maar ik snap dat je alleen artikelen wilt publiceren waar je echt blij mee bent.
  Ik heb af en toe ook dat het totaal niet lukt en dat mijn basis er niet egaal op komt. Dan ziet de rest er ook niet mooi uit…

  Reply
 • TypischKim

  27/07/2017

  Wat een gave looks, die tweede staat je echt onwijs goed.

  Reply
 • Britt

  28/07/2017

  Alsnog mooier dan ik ooit zou kunnen hahaha! Nee, maar dit hoort allemaal erbij, dit heeft iedereen denk ik! Ik vind die gekleurde look wel heel erg tof geworden, net zoals de pin-up look!

  Reply

Geef een reactie