MEGAAAAA Snapchat overzicht #16: Haar doneren, kunst maken en dankbaar zijn.

Ondanks dat het laatste Snapchat overzicht nog niet eens zo heel lang geleden is met onder andere de #48UURLIVE heb ik mij toch een nieuwe reeks aan foto’s voor jou online staan, daar zeg je U tegen! We gaan naar Utrecht, kijken Ajax, aangezien ik een tekort heb aan Aaron Rodgers, show ik enkele outfits op bloedhete dagen, neem ik jou mee close up in mijn kunst, deel ik wat persoonlijke kiekjes in een gloednieuw Snapchat overzicht 16 alweer!

Snapchat overzicht 16

Voordat ik verliefd werd op de NFL keek ik weleens mee met de wedstrijden van Ajax, inmiddels kijk ik alleen naar de wedstrijden die heel belangrijk zijn. Dit was trouwens écht een wackass game, geen actie, veel afwachten, lopen klote en miste voornamelijk de pit die er bij football wel is.

Snapchat overzicht 16

Naab schonk mij een geweldig stuk zeep van Lush, namelijk deze feloranje rakker! Kijk die kleur dan, dit is zonder filter hé?! Trouwens, er zitten ook fijne glitters in en hij ruikt écht zalig, heel zoet naar sinaasappels, maar ook een beetje zurigheid van citroen, my fav!

Snapchat overzicht 16

Mijn haar werd zo lang, vandaar dat ik opzoek ging naar nieuwe hairdo’s, aangezien ik het negen van de tien keer omhoog droeg en het stond op mijn bucketlist op zoiets uit te proberen, namelijk de fishtail braid! Het is een werkje, het is moeilijk, maar je moet de juiste tutorial vinden om het onder de knie te krijgen. Ik gaf het een poging en slaagde! Toevallig nam ik een tutorial op, maar deze is ineens van de aardbodem verdwenen, such a shame!

Snapchat overzicht 16

Muziekje op, vooral de oldschool rap kan ik waarderen met veel G-Eazy, alhoewel hij een opkomende rapper is en het luisteren waard is, maar Tupac op zijn tijd is ook zalig. Ondertussen mijn comments beantwoorden, genieten van alle positiviteit!

Snapchat overzicht 16

Langzaamaan bouw ik mijn ritme weer op, probeer mijn gezondheid op de been te krijgen, waaronder het sporten, zodat ik lekker kan blijven eten toch. Wil hompen voor life en daarvoor moet ik wat doen, want ben niet zo blessed. Gelukkig ging mijn workout top!

Snapchat overzicht 16

Over eten gesproken, Mam maakt sinds kort worteltaart en ik ben hooked guys! Het liefst eet ik het de hele dag door, ondanks dat ik laatst even de suikers niet kon waarderen, vanwege mijn schommelende gezondheid, maar jeetje, ik wil ermee opstaan en ermee gaan slapen. De noten erin, de topping, alles is in balans. Natuurlijk kijk ik ondertussen Modern Family, even me-time.

Snapchat overzicht 16

Ja, onze oude Pad is er ook nog steeds! Het is weer warmer, waardoor hij een rondje mag lopen in de buitenlucht!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

De laatste reeks met make-up looks waarin ik nog lang haar had, waaronder Ariana Grande Meets Cynthia, de gave vissengraat vlecht die weer terugkeerde en een kleine greep uit mijn FOTD’s die inmiddels zijn verschenen op mijn blog!

Snapchat overzicht 16

Nieuwe sneakers, spierwit, wat doe ik mijzelf aan, maar ze zijn nog splinternieuw, waardoor ze bijna licht geven. Superblij mee! Ja, ik heb grote voeten. Nee, ik geef geen fucks, want ik ben fresher than a motherfucker.

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Ondertussen moesten er ook producten worden gefotografeerd voor op de website! Het is een nadeel dat ik altijd een weinige selectie kan opmaken, omdat mijn telefoon negen van de tien keer leeg is. Geloof het of niet, maar mijn telefoon of camera is leeg als ik van plan ben een mega fotografeer sessie te houden. The struggle is real! Anyway, goodies die eraan zitten te komen en de Rituals items zijn al voorbij gekomen + The Body Shop Body Sorbet!

Snapchat overzicht 16

Samen met Naab namen wij een Get Ready With Us op, maar de eerste verliep minder  succesvol, vandaar part two! Het is een lange video geworden, maar als ik terug ben van vakantie zal deze binnenkort verschijnen. Je Koning moet er even goed voor gaan zitten, so stay tuned!

Snapchat overzicht 16

Dit was trouwens de collectie die ik voor mij had liggen, vloeibare lipsticks, pigmenten, de Full Spectrum Palette van Urban Decay, een felle palette van NYX, witte eyeliners, paars, nog meer paars en nog eens paars! Het werd trouwens deze make-up look, namelijk Purple Dooooots!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Met regelmaat bezoek ik mijn postbus voor het versturen van winactie items, maar natuurlijk ook het ophalen van pakketten en ditmaal had ik het prachtpakket van Linda er tussen zitten! Het geweldige interview met Jett Rebel, maar ook de zelfgemaakte goodies! De macaroons, de onderzetters en dan nog eens de kroontjes, mijn dag kon niet meer stuk! AAAAH, ik vind ze allemaal zo leuk! Dankjewel Lin, écht een pak van mijn hart!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Naast mijn make-up collectie was ik ook een verzamelaar van bijzondere spuitbussen, graffiti boeken, allerlei soorten stiften en meer. Tijdens het opruimen van mijn kamer vond ik mijn collectie opnieuw, gooide oude zooi weg en probeerde enkele tags neer te zeggen, maar dit ging nog best lastig, haha! Ik houd het wel gewoon bij acrylic pouring.

Snapchat overzicht 16

Even tussendoor kwasten wassen. Ellende. Haat het. Duurt te lang. Nooit tijd voor. Gelukkig kan ik het nu binnen een uur knallen, waardoor ik het vaker doe. Ja, ik was zeker eens in de twee maanden mijn kwasten en soms elke maand! Ik zal binnenkort laten zien hoe + wat ik gebruik om ze weer spic en span te krijgen!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Van sprit gum vlekken op de muur naar mascara klodders die zijn uitgeveegd en spetters van mijn kunstlooks. Ja, mijn kamer krijgt heel wat te verduren met mij in de ruimte, maar dat is niet het enige waar ik mij aan stoor bij de FOTD’s of Meets Cynthia’s, ook het kleurverschil met mijn armen. Lekker soppen met zelfbruiner, oh, oeps, iets teveel, twee tinten te donker. Geen probleem, want inmiddels is het weer 50 Shades of being too fucking pale. And too yellow. And green. Packers.

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Dagelijks krijg ik de vraag of ik live wil gaan op YouTube, zowel voor mijn kunst als voor mijn make-up looks, gewoon om gezellig te kletsen! Love that though! Samen met jou mijn make-up looks in elkaar vogelen + het werkt ook in zijn voordeel als ik even niet weet hoe ik verder moet, maar de laatste tijd waren het voornamelijk art gerelateerde streams. Geen zorgen, de aankomende periode zal dat veranderen naar make-up streams!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Oh Snapchat filters, I’m loving it! Na een make-up sessie zowel live als uren later na het afronden van mijn look heb ik bruisende energie, omdat ik nog pumped ben door de gezelligheid of de uitkomst van de algehele look en dan krijg je dit op Snapchat. Ja, rare filters, vreemde uitdrukkingen en nightmare fuel. Dit was trouwens de look van de foto hierboven!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

En toen was het moment daar, het snoeien van mijn haar! Mijn haar werd langer, langer en nog eens langer, waardoor ik het wilde gaan knippen, maar besloot om het nog langer te laten worden, zodat ik een volle 30 centimeter kon doneren aan Haarwensen! Zo gezegd, zo gedaan, je Koning was er klaar mee, pakte het meetlint erbij, zat op 31 centimeter en knipte mijn vlecht af!

Snapchat overzicht 16

Weet je hoe blij ik ben met het resultaat? Ik maak mij geen zorgen om mijn manen, die groeien wel weer aan, maar dat je iemand anders kan blij maken door het te doneren, dat was voor mij al genoeg! Daarnaast voelt het echt als een verademing, het is niet meer zo zwaar, je kan er alles weer mee, van krullen tot aan een pony, laagjes die weer kloppen en de volheid, de volume, zo gelukkig mee!

Snapchat overzicht 16

Face Off, ik vond het er niks aan in het begin, maar nu waardeer ik het enorm. Het kijkt lekker weg, ze maken de mooiste dingen en je leert hele nieuwe technieken kennen of dingen die je al kon, maar hoe je het op een andere manier kan toepassen voor nog beter resultaat. Daarnaast ben ik een fan van Nora, zij is zó goed, maar zo underrated!

Snapchat overzicht 16

Outfit foto’s zie je nauwelijks verschijnen op mijn blog, maar ze poppen de laatste tijd als paddenstoelen uit mijn social media! Hier en daar een simpele outfit, maar zo mij.

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

“Tis gewoon werk, weet je.” Uren editen, maar dan ook echt dagenlang of avonden + nachten nonstop tot half vijf in de ochtend. Artikelen moeten worden geschreven, e-mails moeten worden beantwoord en de site moet worden bijgehouden. Laatst was ik ook tijdelijk uit de lucht i.v.m. de wijziging van domein, maar het gaat gewoon door!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

We doken de SFX in voor een gruwelijke look voor de giftige planten series voor YouTube! Ditmaal de reuzenberenklauw, maar voordat we daarmee aan de slag gingen had ik in de middag allemaal blaren gemaakt met gelatine in twee verschillende soorten, zodat er variatie + diversiteit in zat. Het stonk alleen enorm, echt vieze, rottende botten geur. Oh, kokhalzen als een malle.

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Als je mij volgt op Snapchat, dan weet je dat ik vaak eerst een before foto post, gewoon omdat ik ook maar een mens ben en vaak roze oogleden heb door vloeibare lipsticks of hoe make-up je gezicht kan transformeren + ik wil ook aan jou laten zien dat ik ook zonder make-up op de foto ga. #NOSHAME!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16
Snapchat overzicht 16

Een kleine greep uit de looks van de afgelopen periode, wat een diversiteit, haha! Veel neutrale make-up looks met eenvoudige oogschaduws, hier en daar wat creatiefs, waaronder de Pride Month look waar ik nog steeds enorm trots op ben met veel nude en pin up looks! Check trouwens de Meets Cynthia of de FOTD’s voor de looks, aangezien een groot deel hiervan al online is gekomen!

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Samen met Naab gingen we naar Utrecht voor het bezoeken van de Harry Potter expositie! Ik heb veel foto’s genomen, maar deze mogen niet worden gedeeld op social media in verband met de privacy rechten die zij bezitten, waardoor ik maar kleine kiekjes kan laten zien. Geen zorgen, wij hebben wel onze goodies van de HP shop gefilmd!

Snapchat overzicht 16

Ik blijf het zeggen, ik hoor in Amerika thuis, zowel voor de NFL, als voor Aaron Rodgers, mijn kledingstijl als mijn favoriete snacks! Ik ben verkocht aan de Cheese Curlz, deze kon je toentertijd alleen online krijgen, maar sinds kort bij de Boni in Lelystad. Ik. Ben. ZO. Blij!

Snapchat overzicht 16

Hallo warme dagen waar het zweet nog net niet in straaltjes van mijn gestuukte kop af loopt. Jeetje, maar droeg wel mijn Lana Del Primark shirt, witte sneakers en een wit accent op de nagels, because I can.

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Snapchat overzicht 16

Kunst, ik leef ervoor. Sinds kort deel ik mijn kunst met jullie, want ik heb het jarenlang voor mijzelf gehouden, totdat er zoveel vraag naar was dat ik het besloot te delen door middel van video’s, livestreams, maar ook mijn kunst gerelateerde Instagram + Patreon. Binnenkort open ik op mijn Spreadshirt shop + mijn Etsy shop!

Snapchat overzicht 16

En zo zie ik eruit als ik ga schilderen, bedekt in acrylverf, mijn broek is inmiddels groen of blauw of rood, eigenlijk een mengsel van alles. De ene keer draag ik mijn haar in buns, de andere keer in een staart, zodat alles uit mijn gezicht is, want verf in je haar is een pain in the ass. Maarja, dit is mijn paint swag.

Snapchat overzicht 16

Het is geen mooie foto voor op mijn blog qua size, maar het is een belangrijk bericht, namelijk dat ik héél dankbaar ben voor in welke positie ik zit qua werk, qua passie, maar het allerbelangrijkste is dat ik omringd ben met hele lieve, zorgzame en vooral respecterende zielen die ik graag als familie, vrienden en mijn squad noem, namelijk jij! Ik zeg het niet vaak, maar diep van binnen zitten jullie één voor één in mijn hart, ik houd ontzettend veel van jullie allemaal, ongeacht hoe je bent, van wie je houdt en daar ben ik dankbaar voor!

Snapchat overzicht 16

Wat dacht jij dan dat ik met mega bedoelde, haha! Het is een enorm artikel geworden, maar ik vond het niet tof om deze op te splitsen, aangezien er niet heel veel interessants gebeurd, voornamelijk personal en dingen waar ik mij op dit moment mee bezig houd en dat zijn eigenlijk mijn kunstwerken. Het is een selectie van de foto’s op Snapchat, om nou alles te posten is het niet waard en daarnaast wil ik beide, Snapchat en mijn blog, uniek houden en dat ze verschillen, zodat jij mij voor nog persoonlijkere foto’s kan toevoegen onder de naam @Queenkingg!

Wat vind jij het leukst om voorbij te zien komen in een persoonlijk artikel?

Edit: Ja, geen sushi! Ik betray jullie echt, haha!

5 Comments

 • Jessica J.

  01/08/2017

  Bah, ik word al bijna misselijk van je beschrijving van die gelatinegeur.
  Ik heb trouwens ook ontzettend lang haar dat met momenten echt in de weg hangt. Aan de ene kant wil ik het ook doneren, maar aan de andere kant vind ik dat eng. Ik heb al geen kort haar meer gehad sinds … ja, sinds wanneer? :’)

  Reply
 • Lidia

  01/08/2017

  Ik vind dit altijd zo leuk altijd een beetje meekijken in jouw dagelijkse leven!

  Reply
 • Britt

  01/08/2017

  Wat moet ik toch zonder jouw snapchat overzichten! Ah, ik word er helemaal happy van! Zo zonde van je mooie lange haar, máár, je nieuwe haar: je rockt ♥

  Reply
 • Lidia

  01/08/2017

  Face off is natuurlijk iets voor jou, ze kunnen nog wat van jou leren. ☺☺☺☺

  Reply
 • Irma

  01/08/2017

  Die foto’s van acrylic pouring zijn zo mooi! <3

  Reply

Geef een reactie