Delilah Time Frame Future Resist Foundation!

Bij mijn make-up look hoort een foundation, deze kan ik niet wegdenken, want dit zorgt ervoor dat bepaalde aspecten in mijn look naar voren worden gebracht, waaronder de oogschaduw. Hoe schoner de canvas, hoe beter de kleuren zullen opvallen. Dat geldt ook voor een foundation, ontmoet de Delilah Time Frame Future Resist Foundation!

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Oké, de vorige keer konden we genieten van hun fluweelzachte bronzer met de mooiste verpakking ooit, spotten we gewoon nog zo’n liefhebber. De foundation wordt geleverd in een grijs/zilverachtige tube met gouden + crèmekleurige accenten, zodat je eenvoudig kunt doseren, lekker hygiënisch en je kunt het maximale eruit halen, aangezien je deze open kunt knippen als er niks meer uit het pompsysteem komt.

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

De structuur van Delilah Time Frame Future Resist Foundation is heel romig, mede dankzij de vitamine E, waardoor je zo’n fluwelen finish krijgt, niet over de top glans, maar op een gezonde manier. Dit zorgt er ook voor om wat huidveroudering tegen te gaan. De foundation bevat geen parabenen, wel SPF 20 en test niet op dieren! Het is luchtig, voelt licht aan op de huid, maar heeft toch de juiste dekking.

Delilah Time Frame Future Resist FoundationGeen foundation, alleen zonnebrandcrème.

Delilah Time Frame Future Resist Foundation Met foundation, je hebt trouwens best weinig nodig, aangezien de dekking voldoende is.

Delilah Time Frame Future Resist Foundation Met de Delilah Time Frame Future Resist Foundation + poeder.

Delilah Time Frame Future Resist FoundationVolledige make-up look.

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Over de dekking gesproken, het dekt voor mij voldoende, juist heel royaal, maar je behoudt je moedervlekken en blokt imperfecties uit, laten we de roodheden ook niet vergeten! Het is mogelijk om de foundation op te bouwen wat ik soms ook doe onder mijn ogen ter vervanging van mijn concealer.

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Hoe zit het met de kleur? Wauw. Tot nu toe ben ik weinig foundations tegen gekomen die écht bij mijn huid aansluiten, zodat ik niet mijn nek of borstkast moet meenemen en dit is daar één van. De juiste gele ondertoon die nauw aansluit op de mijne, maar ook nog eens heel licht, kortom de moeilijke combinatie. De Delilah Time Frame Future Resist Foundation in de kleur Lace is de perfecte match! Trouwens, de foundation komt ook nog in zeven andere huidtinten!

Delilah Time Frame Future Resist Foundation

Gedurende dag blijft de foundation met afpoederen uitstekend zitten, dekt geweldig, matcht alsof we voor elkaar zijn gemaakt en dat zij ook nog eens dierproefvrij zijn is een pak van mijn hart. Sowieso ben ik tevreden over Delilah, producten die worden gemaakt met zorg, hebben iets magisch én ik vind het een klassiek merk wat Marilyn Monroe zou dragen!

De Delilah Time Frame Future Resist Foundation is verkrijgbaar in hun webshop Delilah Cosmetics voor €42,50.

Heb jij een foundation van Delilah? Of andere make-up producten van het merk? Zo ja, welke is een aanrader?


One Comments

  • Jesse

    02/08/2017

    Ik heb nog nooit van dit merk gehoord.
    Hij is wel heel egaal.

    Reply

Geef een reactie