Last week, I was thankful for.. #165

Druk bezig om de puntjes op de i te zetten, zodat ik twee weken ongestoord van mijn vakantie kon gaan genieten! Oké, de eerste dag faalde ik, tweede dag ook, maar het was een soort van pre-vakantie-avondjes, haha! Video’s bewerken, inspreken, artikelen voorbereiden en inplannen om mij twee weken lang ongegeneerd te kunnen gedragen, grapje, eigenlijk zal ik mij volledig aan focussen op mijn kunst! Voorbereiden, inplannen en schrijven, dat was mijn week, maar hallo vakantie en hallo thankful 165!

Thankful 165

Het bezichtigen van een onweer in de buitenlucht – Mom’s homemade custard – uitkijken naar mijn aankomende vakantie – G-Eazy – watermeloen – de zomerse regenval – cola amaretto – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – de final van Person of Interest – douchefoam van Rituals –  jodenkoeken – vooruitwerken – Mom’s blauwe bessen uit de tuin – bezig met mijn Spreadshirt shop – Dillon Francis ft. G-Eazy – stroopwafels – good makeup days – Modern Family – bijwerken van mijn YouTube kanalen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – Dillon Francis – drankjes doen doordeweeks – spotten van sterrenstelsels(=ik ken er inmiddels drie!) – mijn nieuwe buns voor in het haar – Bob’s Burgers – aanpassingen voor het uploaden van mijn art kanaal – kijken van films – Utopia – cheese curlz – Morphe Brushes 35B Palette – Guns N’ Roses – lakken van mijn nagels – artikelen inplannen voor in 2018(=ja, geen idee waarom.) – doorhakken van knopen – lakken van mijn schilderijen – Pinterest – opruimen – luisteren van covers – Drew Monson – gezichtsmasker – Face Off – Mom’s homemade jamkoek – krullen van mijn haar – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – het maken van een nieuwe pride look – de make-up livestream op een zondag! – het begin van mijn vakantie.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En heb jij ook al vakantie?


3 Comments

 • Jessica J.

  03/08/2017

  Alweer een mooi lijstje! Ik ben volgende week een weekje vrij, we trekken naar Brutal Assault in Tsjechië, het festival waar ik intussen naar jaarlijkse traditie mijn verjaardag vier. :-)

  Reply
 • Naomi

  03/08/2017

  Ik ben ook Face off gaan kijken, en het is best wel leuk, maar soms baal ik gewoon van al die pauzes er door daar ben ik echt niet dankbaar voor! Ha!

  Reply
 • Irma

  04/08/2017

  Ja, de livestream was weer top!
  En ik ben echt blij dat Drew Monson weer upload! Hij maakt mij altijd zo aan het lachen!

  Reply

Geef een reactie