Mijn persoonlijke naamketting van Names4Ever!

Sinds mijn jongere jaren ben ik in het bezit van armbandjes met mijn namen erin gegraveerd, zowel eentje met mijn voornaam uit mijn kindertijd als de volwassen versie met mijn inmiddels beruchte bijnaam. Als je mij al een geruime tijd volgt heb je het voorbij zien komen in één van mijn persoonlijke artikelen, maar ik upgrade vandaag naar een gorgeous naamketting!

naamketting

naamketting

Ja, naamkettingen zijn fout, maar goud, letterlijk en figuurlijk aangezien ze ook in het goud worden geleverd, maar ze hebben iets nostalgisch! Hiermee groeide ik op, dit is puur jeugdsentiment en als ik mijn sieraden collectie met mijn naam kan uitbreiden op zo’n manier, dan doe ik dat met enorm veel liefde!

naamketting

naamketting

Oké, als zoiets zo leuk wordt ingepakt, dan ben ik al verkocht! Een klein roze pakketje met daarop een schattig strikje en de binnenkant is gevuld met een wattige substantie waarin de naamketting schitterend op display ligt. Kijk hem shinen dan, parel! Zelf koos ik voor de naamketting in het model Claudia en de kleur zilver, omdat ik dat persoonlijk mooier vind staan bij mijzelf. Die gele ondertoon vloekt met goud, oh!

naamketting

naamketting

naamketting

Het gaat om de naam die erin staat gedrukt, natuurlijk had ik veel opties, want al jullie namen zou ik met veel liefde om mijn hals hangen, maar dan loop ik helemaal krom, haha! Vandaar dat ik het besloot te wagen aan iets wat mij heel dierbaar is, namelijk mijn bijnaam. Deze heb ik gekregen van mijn Opa, omdat ik vroeger op een poppetje leek en al liep met een aantal maanden.

naamketting

naamketting

De ketting symboliseert een nieuw hoofdstuk in mijn leven, namelijk mijn artiestennaam voor mijn kunstkant. Het is mijn bijnaam in de kunstwereld en verkoop onder mijn bijnaam mijn schilderijen, heb een kunst gerelateerde Instagram en ook een internationaal YouTube kanaal waar ik elke donderdag om 16:00 uur een video upload, maar het kan ook zijn dat het op andere dagen is. Ik probeer de donderdag aan te houden.

naamketting

naamketting

Het is een ketting die je kracht kan geven, maar ook geweldig is om aan een ander cadeau te doen, denk aan de namen van kinderen aan ouders of aan je partner. De opties zijn vrijwel eindeloos en vergeet vooral jezelf daar niet in! Soms moet je jezelf verwennen, toch?!

De naamketting van Names4Ever is verkrijgbaar in hun webshop waar ik koos voor het model Claudia in de kleur zilver voor €35,95!

Ben jij bekend met Names4Ever? En heb jij een naamketting?


4 Comments

 • Linda schteuders

  04/08/2017

  Cool gaaf en goeie artiesten naam poppy

  Reply
 • Irma

  04/08/2017

  Cute!

  Reply
 • Thomasxx

  04/08/2017

  I LOVE POPPY!!!
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply
 • Mariekke

  05/08/2017

  Ook mooie sierlijke letters en leuk om ook te krijgen of cadeau te doen.

  Reply

Geef een reactie