Canal Parade Meets Cynthia!

Dit is Nederlands trots, dit is iets waarvan ik houd en dit is iets wat ik elk jaar terug breng. Toevallig dook ik twee maanden terug in de regenboogkleuren om een eerbetoon te brengen aan de LGBT community, aangezien zij de maand juni hebben uitgekozen om awareness te raisen voor de LGBT community zelf, maar vandaag kleurt heel Amsterdam roze inclusief glitters voor de jaarlijkse Canal Parade Meets Cynthia!

Canal Parade

Canal Parade

We hebben al heel wat Gay Pride looks meegemaakt, van drag queens tot aan de regenboogvlag wat erop werd gespetterd met echte waterverf en laten we de baard daarbij niet vergeten. Ditmaal een masker van kleuren, glitters en doodles!

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Vanuit een basis kan ik gaan werken, vandaar dat ik het begin aanlegde met de NYX Honey Dew Me Up Serum + de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer om vervolgens door te gaan met de Delilah Foundation en een likseltje van de L.A. Girl HD PRO Conceal in Light Ivory + Porcelain. Lekker bakken met de talkpoeder van de Kruidvat, luchtig contouren met de NYX Love Contours All Palette en nu is het tijd om te gaan knallen met de kleuren!

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

O ja, mijn gezichtsuitdrukking vulde ik in met de INGLOT Eyeshadow 342, trok de boel strak met de NYX Mineral Foundation Stick en stapte over naar de NYX Liquid Suede Cream Lipstick in Kitten Heels, gevolgd door Orange County, het NYX Jumbo Pencil, Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears en terug naar de Liquid Suede Cream Lipstick van NYX In de kleur Sway.

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Ja, dat was de rij aan basissen van links naar rechts met daaroverheen de rode, feloranje en okergele oogschaduws uit de Morphe Brushes 35B Palette, de NYX Ultimate Shadow Palette Brights voor de lichtgeel en donkerblauw, maar daartussen kwam nog de 120 Palette in de lichtgroen met wat van de donkergroen vanuit de Morphe Palette met op het eind de paars daaruit.

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Daaroverheen ging weer een rij aan pigmenten, waaronder de Make Up Store Eyedust Morning Breeze, vanwege de oranje achtige touch, maar het ging voornamelijk om de shimmers, omdat ik geen rode highlighter heb. Serieus, iemand moet die gaan uitvinden! Dippen in Tequila Sunrise uit de Sleek iDivine Snapshots Palette wel gemengd met wat van de KIKO Mixing Solution.

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Terug naar de NYX Pigments in Brighten Up en de felgroen genaamd Jade, verder met Sea Breeze van Make Up Store en de Primark Halo Graphic Highlighter voor het blauwe gedeelte. Hierbij mengde ik ook wat van de ColourPop Super Shock Cheek Honeymoon bij en deed een stapje terug met Perilune voor het groene vlak. Een ijzige lavendel uit de Sleek Snapchots Palette om de buitenste rand aan te zetten met de Jesse’s Girl Eye Dust in het paars.

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Tijd om te gaan doodlen met lipsticks en eyeliners! Hallo Kitten Heels again, royale lijnen, er wat mee spelen en overstappen naar NYX Vivid Brights Liner in Vivid Delight met Vivid Halo als vervolg, Vivid Escape bij het groene stuk met wat van de Jeffree Star lipstick in Crocodile Tears, maar lekker knallen met de GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Turquoise en de paarse Vivid Liner Vivid Blossom om het af te sluiten met de Suede Cream Lipstick in Sway.

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Eigenlijk wilde ik er zwart in terugbrengen, maar besloot eerst de Artdeco Color & Care Mascara door mijn gekrulde wimpers te halen en wenkbrauwen, want waarom niet? Het Artdeco Kajal Pencil 18 op de waterlijn en de Primark Nepwimpers Sultry vastlijmen met de DUO Lash Glue in DarkTone. HAAA, ik vergeet bijna de glitters! Met de Primark Face Glitterlijm plakte ik alles vast, van eBay glitters tot aan eurowinkel stuff inclusief de Primark glitters met wat grove rhinestones!

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Canal Parade

Wat leftover paars op mijn brush over de cupidoboog heen zwiepen en haalde de L’Oréal Infallible Matte Lip in I Gotta FeelingTHAT’S MY JAM TODAY! – erbij voor het invullen van mijn lippen. Wat van de NYX Liquid Suede Cream Lipstick Pink Lust in het midden, de Jesse’s Girl Eyedust voor het highlighten en de Primark Shimmer Lipgloss Candy Floss Pink voor de ultieme glow, shine en gloss!

Canal Parade

Canal Parade

Kwastend met de Mehron Paradise Makeup AQ in het oranje aan de linkerkant van het lichaam en met Bright Pink van Snazaroo vulde ik de rest van mijn kleurrijke suit aan. Een volle paarse oogschaduw + een burgundy oranje achtige tint uit de Morphe Brushes 35B Palette om wat meer schaduw erin te krijgen, Jesse’s Girl Eyedust in het paars als highlighter en wat van de Sleek Solstice Highlighting Palette. Trouwens, ik nam ook mijn oren mee + jukbeenderen aan beide kanten, zodat de kleur gelijk zou staan.

Canal Parade

Canal Parade

Ondanks dat het een kleine make-up look lijkt heeft het mij zo’n vijf uur geduurd, daarvan was ik zeker drie uur live, maar alsnog! Op sommige gedeeltes heb ik tientallen minuten staan blenden, waaronder mijn suit, omdat je het oppervlak egaal maakt, schaduw verwijderd, waardoor het er opnieuw in moet worden teruggebracht. Om terug te komen op het zwarte gedeelte, ik besloot om eerst de look af te maken, foto’s te schieten en vervolgens zwart eraan toe te voegen, maar dat was een no go! Thank god dat we het niet tijdens de stream hadden gedaan though, haha!

Ik wens jou een hele fijne dag als je deel uit gaat maken van de Canal Parade in Amsterdam, laat vooral jouw make-up look zien, jouw outfit en de sfeer!

Ga jij naar de Canal Parade? Of kijk jij ook vanaf de bank?


4 Comments

 • Jeroen.

  05/08/2017

  WAAAAAUUUW, Cynt je hebt jezelf weer overtroffen, ongelofelijk wat een talent!
  Zoo trots op Nederland en op jou.

  Reply
 • femketje

  05/08/2017

  Wauwie ♡♡♡

  Reply
 • Irma

  05/08/2017

  STUNNING! Ik ben blij dat ik erbij mocht zijn.
  De kleuren in je hals maken het helemaal af, het knalt van mijn scherm af!
  Helaas kon ik niet meer naar Amsterdam vandaag, maar ik kijk het vanavond op tv (:

  Reply
 • Naomi

  05/08/2017

  Net AT5 gekeken, lekker op de bank was weer gezellig.
  En Cynthia, een heel er mooie look, you make me Pride……!;-)))))

  Reply

Geef een reactie