VIDEO: Ik had de ziekte van Lyme update #2.

Van de grond wegkoppen tijdens een zonsondergang naar antibiotica pillen kauwen in verschillende ziekenhuizen. Ja, je kan niet zeggen dat ik niks van Nederland heb gezien, want inmiddels ben ik zo’n 4 ziekenhuizen verder, 10+ dokteren en aardig wat liters bloed, vanwege het tappen voor verschillende onderzoeken. Vandaag neem ik jou mee naar de veel aangevraagde update, namelijk mijn ziekte van Lyme.

ziekte van LymeDit was één van mijn onderzoeken i.v.m. mijn hart.

Voordat je de video gaat bekijken wil ik je er toch even op attenderen dat het geen vrolijke video is, veel commentaar, frustratie, maar voornamelijk negatief. Ik neem je mee vanaf het moment dat de camera uitging na mijn eerste video waarin ik vermeldde dat ik de ziekte van Lyme had, namelijk dat mijn antibiotica net was begonnen, maar helaas sloeg deze niet aan. Vandaar dat we weer teruggingen naar de dokter, opzoek naar nieuwe behandelingen.

Klik hier als je de update niet kunt bekijken.

Het is een enorme video geworden, ondanks dat ik het zo kort mogelijk wilde houden door dingen weg te laten die niet relevant waren, maar mij voornamelijk te focussen op het ziekenhuis gebeuren, de behandelingen enzovoort. Ja, ik ben Lyme-vrij, dat had ik al met de kerstdagen in 2016 vermeld, maar helaas zit ik nog met de nasleep van alles. Hierdoor ben ik nog steeds niet de oude, maar doe mijn best om goed te herstellen. Het gaat nog even duren voordat ik weer helemaal gezond ben en de oude, maar ik voel mij stukken beter dan een jaar geleden! Banksy always says: “There’s always hope.”

Bedankt voor al jullie lieve berichten, jullie steun, de hartverwarmende woorden, al jullie verhalen, maar ook jullie geduld en respect! Het deed en doet mij nog steeds enorm goed! x Cynthia


2 Comments

 • Lidia

  06/08/2017

  Gelukkig dat je een stuk beter voelt.
  Kan je na gaan allemaal door 1 insect!

  Reply
 • femketje

  06/08/2017

  you go girl! <3 ben zo blij dat het weer de goede kant op gaat!

  Reply

Geef een reactie