Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness!

Met de zomerdagen gaan we matter dan mat, niemand wil zweet spotten op het gezicht of lichaam, want het enige wat mag glanzend is de knallende highlighter op mijn jukbeenderen. De rest stop ik vol met gezichtspoeder, zodat geen ander greintje shine is te pakken. Dat geldt ook voor de nagels met de Miss Sporty Check Matte Nail Polish in Total Darkness!

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

Niet alleen de naam pakte mij volledig in, want Total Darkness is catchy + ik houd ervan zodra producten een leuke naam krijgen aangemeten, maar het flesje! Kijk hoe schattig, hoe klein en compact. Een bolletje van glas met een zwarte dop en een rond kwastje, zodat je makkelijk langs de nagelriemen kunt kwasten. Deze is vrij zacht, maakt geen onnodige strepen. Helaas verkoopt Miss Sporty nog wel in China wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total DarknessJa, droge handen, werkhanden, terpentine incidentjes, yikes.

Als je een zwarte nagellak uitprobeert heb je negen van de tien keer een transparante tint te pakken, maar niet met de Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness! Het is een pik-, maar ook écht pikzwarte kleur. Héél intens, nachtelijk en dekt met zo’n twee lagen voldoende, een derde kan het soms afmaken, maar is niet altijd nodig.

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

Hoe zit het met de finish? Mat als de neten! De structuur is ook perfect, niet te dik, wordt ook niet stroperig na verloop van tijd, want Total Darkness verscheen meerdere keren op mijn nagels in video’s en looks. Oké, het is heel lang één van mijn favo nagellakken geweest, haha! Vanwege de matte finish droogt het ook als een tierelier, blijft enkele dagen goed zitten, zeker zo’n drie dagen, maar dan gaat het chippen + sommige delen wordt glanzend.

Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness

De struggle vroeger was real met het vinden van een zwarte nagellak, maar als ze deze al zo’n tien jaar geleden hadden uitgebracht, dan was je Koning zeer tevreden! Het is een absolute donkere parel die je in je collectie moet hebben als je van mysterieuze tinten houdt of opzoek bent naar een goed dekkende zwarte lak.

De Miss Sporty Check Matte Nail Polish Total Darkness is verkrijgbaar bij Drogisterij.net  voor €2,49.

Heb jij een zwarte lak in jouw nagellak stash zitten?


5 Comments

 • Jesse

  07/08/2017

  Wat droogt de nagellak mooi mat op, en leuk effect met die witte nagel er tussen.

  Reply
 • femketje

  07/08/2017

  nice van die snelle coverage :D

  Reply
 • Elly

  07/08/2017

  Ja, ik heb een zwarte nagellak maar dan glimmend en mat is wel veel mooier.
  En als je dan geen mat wilt kan je altijd een laklaagje erover doen en dan heb je glanzend.

  Reply
 • Irma

  07/08/2017

  Ik ben niet vies van een zwart lakje op zijn tijd!
  Zeker in de winter!

  Reply
 • Britt

  09/08/2017

  Zwarte nagellak is altijd goed vind ik, het past in principe bij elke outfit dus ik ben zeker fan van deze, zeker nu matte zoveel aandacht krijgt de laatste tijd!

  Reply

Geef een reactie