Last week, I was thankful for.. #166

Schoonmaken, schoonmaken en nog eens schoonmaken, van mijn schilderkwasten tot aan het reinigen van mijn make-up kasten. Sommige kwasten kon ik weer aan elkaar lijmen, spiegels werden opgepoetst, canvassen werden afgerond en je Koning begon zalig aan haar welverdiende vakantie! Ondertussen was ik nog steeds werkzaam in mijn kunst, maakte ik nieuwe kunstwerken, rondde enkele af en genoot van mijn vrije tijd. Jack Daniels, hangen met de squad en een gloednieuwe thankful 166!

thankful 166Vakantie vraagt altijd om een nieuwe fles JD.

Officieel vakantie hebben – me-time – oldschool rap – gezichtsmasker – Face Off – G-Eazy – mooie zonsondergangen – Sims 3 – schoonmaken van mijn kamer – MomaPop – bezig met mijn kunst – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – Machine Gun Kelly – Young E. – lezen van verhalen die zijn geschreven door bezoekers – doordeweekse drankjes – nagels lakken – uitmesten van mijn kledingkasten voor nieuwe paint gear – films kijken – Utopia – Bob’s Burgers – schrijven – jodenkoeken – uitwerken van mijn ideeën – de nieuwe nummers die G heeft gedropt – wassen van mijn make-up kwasten – Adore Delano – het afronden van mijn eerste schilderij – stroopwafels – werken aan mijn Spreadshirt shop – Pinterest – publiceren van een nieuwe art video – Jack Daniels – Band of Brothers – herdenken van K. – spotten van een vallende ster – Modern Family – de nieuwe pride look – Mom’s homemade worteltjestaart – administratief werk verrichten – Hugo Boss Bottled – de Canal Parade op TV – zelfgemaakte sushi – drankjes doen in het weekend met de squad – productieve kunstdagen – oplossen van problemen met mijn schilderskwasten – uitslapen – mijn nieuwe buns voor in het haar – actief zijn op mijn kunst IG!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  09/08/2017

  Dat ik eindelijk mijn skates heb binnen gekregen!
  Yeah, don’t try to stop me ‘cause i am on a roll!!!

  Reply
 • Irma

  09/08/2017

  Lekker bezig chick!
  Ik ben dankbaar dat ik deze vakantie eindelijk weer tijd heb om mensen te zien die ik lang heb gemist!

  Reply

Geef een reactie