Green Bay Packers Meets Cynthia!

Al sinds februari 2017 keek ik er naar uit, maar eerst passeerde nog de draft rondom april, gevolgd door trainingskamp, maar niks is zoals het officiële NFL seizoen. Laat september maar aanbreken, want je Koning draagt al zes jaar lang dezelfde kleuren, namelijk groen en geel voor mijn favoriete team in de league. Met het zevende jaar waar ik instap mochten zij niet ontbreken in de zaterdagse categorie, namelijk de Green Bay Packers Meets Cynthia!

Green Bay Packers make-up

Het is een lange tijd geleden dat ik dook in de groengele kleuren voor een nieuwe football make-up look, want als ik mij goed herinner is dit rond het jaar 2011 of 2011 geweest. Ja, shame on me, maar ik heb daar een goede reden voor. Tijdens wedstrijden of gamedays draag ik geen jerseys of de kleurencombinatie van de Packers, aangezien wij verloren nadat ik een paar keer trots mijn club supporten. Bijgeloof. Alles om te winnen.

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Gelukkig was het gisteren Victory Friday, een dag na de gewonnen preseason game, waardoor ik rond kon paraderen in de wedstrijdkleuren! Ik trapte af met een primer, want ook tijdens de game moet je er fresh uit blijven zien, als je wel de tinten kan dragen en daarvoor is de NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer key voor, inclusief de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Base. Even snel mijn wenkbrauwen inkleuren met de INGLOT Eyeshadow 342 om vervolgens de boel zo strak te trekken als de lijnen op het veld met de NYX Mineral Foundation Stick in Light.

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Het is een absolute parel, namelijk de Delilah foundation die ik over het gezicht depte, licht concealen met de Cien Concealer + de NYX Gotcha Covered Concealer, want mijn wallen hangen nog steeds op mijn knieën. Lange dagen, korte nachten, dat vraagt om dubbel highlighten, haha! Lekker royaal bakken met de talkpoeder van de Kruidvat en een subtiele contour erop zetten met de NYX Love Contours All.

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Blush? Ja? Nee? Nope. Oké, dan wat leftovers uit mijn blush kwast om toch wat kleur erin terug te brengen, maar duiken in de Sleek Solstice Highlighting Palette met daaroverheen wat van de zeemeermin groen genaamd Perilune van ColourPop!

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Een combinatie van een huidkleur met mat wit op het wenkbrauwbot tot in de crease uit mijn favoriete palette op dit moment, namelijk de Morphe Brushes 35B Palette. Daaruit stapte ik ook over naar een lichtgroen voor als basis in de crease, een tintje donkerder daaronder voor meer definitie, maar de echte schaduw knalde ik erin met de rijke donkergroen. Ondertussen haalde ik dit door onder mijn ogen om de boel in elkaar over te laten lopen.

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

NYX Jumbo Pencil in Milk op het ooglid, Sleek iDivine Ultra Matte Palette in de andere hand, de felgeel op de oogleden + in de ooghoeken, maar deze liet ik meer spreken door de KIKO Mixing Solution samen te mengen inclusief de KIKO Water Eyshadow 216. Gouden combinatie, letterlijk en figuurlijk. Terug met de geel om toch nog de intensiviteit ervan terug te halen en bracht Perilune aan met mijn vingers op de onderkant.

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Een geel oogpotlood van Yves Rocher op de waterlijn, een zwarte eyeliner van NYX voor de contrast brekende winged eyeliner om vervolgens mijn wimpers te krullen en ze te voorzien van de Artdeco Color & Care Mascara. Hey nepwimpers Sultry van de Primark, deze rakkers lijmde ik vast met de DUO Lash Glue in DarkTone. O ja, ik depte ook wat van de gele Sleek highlighter op het wenkbrauwbot, maar heel luchtig!

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Green Bay Packers make-up

Oké, dit is mijn lipstick voor het hele seizoen, namelijk Crocodile Tears van Jeffree Star. Groen, maar intens, vol, rijk, mat, fluweel en het schreeuwt Packers! Ja, ik ben trots op mijn jersey en heel zuinig, vandaar dat ik eerst mijn make-up aanbracht en daarna pas het kledingstuk aantrok. Ik wil niet dat er foundation op komt of zal je net zien, valt er een nepwimper op. Oh, drama, horror, nee.

Green Bay Packers make-up

Jongens, wat ben ik toch blij dat het seizoen in september weer van start gaat! We hebben nu te maken met de preseason, waardoor je allerlei nieuwe spelers op het veld ziet en Rodgers mist, maar het is amazing om de nieuwe gepassioneerde gappies te werk zien gaan. Trouwens, hierdoor besefte ik ook dat Halloween bijna voor de deur staat, AAAH!

Kijk jij football? En welk team wil jij graag terug zien in een football make-up look?


3 Comments

 • Naomi

  12/08/2017

  Die ogen echt je hebt jezelf weer overtroffen Cynthia!

  Reply
 • Thomasxx

  12/08/2017

  PACKERS FAN ALL THE WAY, BABY!!!!!!
  WE RULE!!!
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply
 • Irma

  13/08/2017

  Pretty! Lekker fel!
  Houd ik wel van (:

  Reply

Geef een reactie