VIDEO: Zonneallergie make-up tutorial! (SFX!)

Het komt vaker voor dan je denkt, zowel bij mannen als vrouwen verschijnen de kleine irritaties op de huid die door het licht wordt veroorzaakt, voornamelijk rondom het gezicht en de borstkast. Het kan jeuken alsof er mieren onder je huid lopen, irriteren met een branderig gevoel en het liefst krab je de hele zooi open, maar dan ben je nog verder van huis. Vandaag is het tijd voor een zomerse special effects make-up, namelijk zonneallergie!

zonneallergie

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de zonneallergie make-up look heb gebruikt:
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Ben Nye Liquid Latex
– Etos Foundationkwast
– Foundation spons
– Talkpoeder + waaierkwast om het aan te brengen van eBay

zonneallergie

zonneallergie

Het zijn kleine special effects make-up looks waar je maar drie producten maximaal voor nodig hebt met een verbluffend eindresultaat! Daarnaast is het makkelijk na te maken, geef ik je informatie over het onderwerp mee, zodat jij je in de toekomst erop voor kunt bereiden als je bijvoorbeeld in de brandnetels valt, te maken krijgt met de reuzenberenklauw en nu wat je kunt doen tegen zonneallergie en/of om het te verhelpen/voorkomen!

Welke zomerse special effects make-up look wil jij nog zien passeren?


One Comments

  • Jesse

    13/08/2017

    Het ziet er zo echt uit dat ik er zelf jeuk en pijn van krijg, ik heb zelf altijd een lichte zonneallergie in het begin van het jaar omdat mijn huid dan even nog moet wennen aan de zon.
    Maar gelukkig niet zo!

    Reply

Geef een reactie