Last week, I was thankful for.. #167

Drinken op een maandagavond, terwijl ik nog de roes van afgelopen zondagnacht uitsliep. Ja, vakantie. Ik had het écht nodig, maar helaas was het einde in zicht, moest ik ook nog eens naar de tandarts voor een jaarlijkse controle en werd ik gebeten door een sprinkhaan. Hoe dan?! Sinds wanneer bijten die motherfuckers? Gelukkig kon ik uitkijken naar de donderdag voor de allereerste preseason game van de NFL. GO PACK GO! Good day thankful 167!

Thankful 167

Machine Gun Kelly – schilderen – drankjes doen op de maandag – laatste vrije dagen – uitkijken naar de eerste preseason game – Band of Brothers – krullen van mijn haar – G-Eazy – douchefoams van de HEMA – lezen van verhalen die door bezoekers zijn geschreven – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – bezoeken van mijn volle postbus – mijn Aaron Rodgers jersey – neutrale make-up looks – James – schilderen met glitters – Utopia – Jack Daniels – leuke brievenpost van bezoekers – bijwerken van mijn comments op YouTube op mijn Engelse kanaal – Mom’s homemade zongedroogde tomaten – YouTube comments beantwoorden in NL – bezoeken van de Primark – Mom’s homemade kaaskoekjes – livestream van MinxLaura123 – homemade tonijnsalade – Thursday Night football – sterren kijken – Momapop – leuke activiteiten plannen – langzaamaan terugkeren op het werk – Victory Friday – borrelen met Naab – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – cheese curlz – drankjes doen met mijn broeders – 14,300,000 views op mijn trypophobia video! – schoonmaken van mijn room – knippen van mijn haar – het lak probleem oplossen voor mijn schilderijen! – Modern Family – Band of Brothers final – rustige zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  14/08/2017

  Gebeten door een sprinkhaan?!?!
  Ik ben een keer gebeten door een kruisspin en dat deed echt net zo veel pijn als een wespensteek.
  Ik wist niet dat spinnen konden bijten en helemaal niet sprinkhanen!
  Ik blijf trouwens niet aan het plafond plakken, kan jij misschien in een keer heel hoog springen?
  Waar gaat dit naartoe met al dat vieze ongedierte gaan ze zich misschien allemaal tegen ons keren?
  ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Reply
 • Irma

  19/08/2017

  Heb je nou weer je lokken geknipt? Damn girl!
  En ik was vorige week ook in Primark!

  Reply

Geef een reactie