Rebuys door de jaren heen.. #1

Concealers, ik loop erop leeg, net zoals foundations, eyeliners en bepaalde oogschaduw tinten, waardoor ik ze opnieuw moet aanschaffen, maar koop ik telkens dezelfde opnieuw? Toevallig deze week wel! Toen realiseerde ik mij dat ik zelden mij schuldig maak aan rebuys, ondanks dat ik hier en daar in een artikel vermeld dat het een rebuy kan worden. Vandaar vandaag mijn rebuys door de jaren heen!

rebuys door de jaren heenDit is niet taupe, maar de vernieuwde blushes van NYX.

Oké, deze kon je verwachten, namelijk de NYX Blush in Taupe. Wauw, deze heb ik de matte bronzer vaak aangeschaft, dat is niet normaal. Het is niet meer op één hand te tellen, aangezien ik later erachter kwam dat ze grotendeels uit stock waren, waardoor ik ze via eBay moest bestellen om ze nog in handen te krijgen. Daarom kocht ik er altijd twee, zodat ik weer even vooruit kon!

Rebuys door de jaren heen

De Too Faced Shadow Insurance! Het is een re-re-rebuy, haha! De oogschaduwprimer had ik jarenlang in mijn collectie, maar deze is op dit moment moeilijk tot niet verkrijgbaar. Ik zoek met man en macht naar het product, tevergeefs. Top primer, blijft lang zitten, gaat een jaar sowieso mee en zij testen niet op dieren. Als je weet waar ze de TFSI verkopen, please, let me know!

rebuys door de jaren heen

Dit product inspireerde mij om het  artikel te schrijven, namelijk de L.A. Girl HD PRO Conceal! Deze week kocht ik drie nieuwe concealers in de kleur Porcelain, eentje in Light Ivory en een nieuwe, namelijk Naturel. Ze dekken goed, zijn mooi licht en hebben een gele ondertoon wat uitstekend is voor mijn huidteint. Trouwens, ze zijn dierproefvrij + hella cheap.

Rebuys door de jaren heen

Geloof het of niet, maar de 120 Palette heb ik niet één, ook niet twee, maar drie keer in bezit. Eentje is zwaar gebruikt, eentje is gebroken en de ander is heel. Zelf begon ik met de 88 Palette, nam de 120 Palette erbij en sindsdien zit het in mijn make-up stash gebakken. Enorme collectie aan kleuren, veel keuze, lijken totaal niet op elkaar, pigmentatie is op en top + makkelijk en goedkoop verkrijgbaar via eBay.

rebuys door de jaren heen

Het valt mij op dat grotendeels dierproefvrij is, volgens mij de 120 Palette ook, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen, wel NYX, Too Faced, en L.A. Girl. Excuses voor de oude foto’s, weet je hoe weinig ik ze eigenlijk vastleg? En de foto’s van toentertijd waren niet optimaal, oops. Hier en daar heb ik wel items opnieuw gekocht, zoals MAC Fix+, oogschaduws van INGLOT, NYX en meer, maar dit zijn de aankopen die ik meerdere keren heb gekocht!

Wat zijn jouw rebuys door de jaren heen?


4 Comments

 • femketje

  18/08/2017

  liefde voor die 120 palettes :D

  Reply
 • Mooie producten blijf je gebruiken! Mijn enige rebuys vallen eigenlijk allemaal onder skincare haha, qua make-up gebruik ik eigenlijk geen vaste producten.

  Reply
 • Zohra

  18/08/2017

  Ik heb nog nooit de 120 palette gebruikt, maar is de pigmentatie zo goed? Blijkbaar is hij hemels. Misschien zou je er eens een eyeshadow look van moeten posten. Ik denk dat deze palette nog steeds zo onbekend is. PS: love your blogs!

  Reply
 • Irma

  19/08/2017

  Goed artikel!
  Ik wil écht nog een keer die LA girl concealer kopen!

  Reply

Geef een reactie