6 extravagante pin up looks Meets Cynthia!

Mijn tijdmachine deed het weer, vandaar dat ik besloot te duiken in het verleden voor de hipste, maar ook extravagante Meets Cynthia’s die in een pin up jasje zijn gestoken. De sensuele winged eyeliner, de kersverse rode lip met de schoonheid moedervlek van Marilyn Monroe. Speaking of Marilyn Monroe, de vijf exclusieve pin up looks Meets Cynthia!

pin up look

Het is mijn favoriete pin up look op dit moment, omdat de andere vrijwel outdated zijn, aangezien mijn make-up skills in de loop der jaren zijn verbeterd. THANK GOD. Maak kennis met Bebe Rexha! Een vrijwel donkere versie van de pin up look, maar nog steeds met dezelfde elementen, waaronder de eyeliner die een staart bevat en de rode lippen.

pin up look

Toevallig hebben we ook een pin up look die terugkeert in kleur, namelijk de Meghan Trainor Meets Cynthia! Lichte oogschaduw op de oogleden, contouren in de crease, een pop of colour onder de ogen en de rode lipstick inruilen voor fout babyroze, gewoon omdat het kan.

pin up look

Sowieso ben ik altijd te strikken voor de make-up looks van Rihanna, ze hebben iets unieks! Ditmaal een cut crease met een eenvoudige donkere lip inclusief de sexy winged eyeliner. Moeilijk om te maken, maar het is een pin up look met iets anders, waardoor je begint met dezelfde basis en eindigt in een ander resultaat.

pin up lookFarrah Abraham.

pin up lookLana Del Rey.

We hebben een dubbele variant, namelijk de smokey versie ervan! Lana Del Rey als Farrah Abraham kwam met deze make-up look op de proppen, maar desondanks is het een compleet andere look. Lana ging voor weinig shimmer en bij Farrah ging het over de top, wat natuurlijk ook niet anders kon!

pin up look

Kunnen we dit een pin up look noemen, aangezien er een donker tintje op het buitenste ooglid schuilt? Het is een make-up look die razend populair is op Pinterest, namelijk Brittany Brausseau. Sensueel oog opslag, mat, maar wel weer die aangezette arcadeboog, sierlijke winged eyeliner en een bijpassende donkerrode tint op de lippen.

pin up look

Jetje mag niet ontbreken, want dit is een budget pin up look, althans, de winged eyeliner mist, maar voor de rest is alles hetzelfde. Contouring on point, highlighter even better en een klassieke rode lip gemaakt door Jeffree Star. Redrum is mijn to go lipstick als het aan komt op de rode rakker voor de lippen.

Het begon met Marilyn Monroe zelf, eigenlijk Kesha die ik toentertijd als eerst neerzette, vervolgens Christina Aguilera gevolgd door Gwen Stefani. Allemaal pin up looks, alleen met verschillende lipsticks, waar ook Kelly Osbourne Meets Cynthia onder valt. Je denkt dat het uitdraait op hetzelfde, maar we hebben telkens een compleet nieuwe make-up look!

Wat is jouw favoriete pin up look?


3 Comments

 • Anita

  19/08/2017

  Ik hou van pin up looks en ik vind persoonlijk de Brittany Brausseau look het allermooiste.
  Echt een kunstwerkje!

  Reply
 • Naomi

  19/08/2017

  Zes keer een pin uplook maar allemaal anders, goed gedaan hoor!
  Moest zo lachen om rode rakker voor de lippen.

  Reply
 • Irma

  19/08/2017

  Wauwie! Ik vind vooral die van Rihanna en Brittany Brausseau prachtig!

  Reply

Geef een reactie