EERSTE INDRUK VIDEO: Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray.

Voor het is eerst een product uitproberen is iets magisch! Als ik aankopen doe in Amsterdam, dan heb ik het er de hele terugweg over, vooral hoe ik het ga gebruiken en de eindeloze combinaties als het over oogschaduws gaat. Al die meuk moet er ook weer af en Urban Decay lanceerde deze zomer een nieuwe collectie, namelijk voor het preppen van je huid, maar ook het reinigen daarvan. Vandaag test ik voor het eerst de Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray!

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Het was één van de producten die je kon winnen tijdens de #48UURLIVE voordat deze nog in de schappen lag, aangezien Urban Decay sinds kort weer verkrijgbaar is in Nederland! Het dierproefvrije merk blijft uitbreiden, want zo verscheen laatst de Naked Ultimate Basics Palette uit en een felgekleurde palette genaamd Full Spectrum!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ingrediëntenlijst:
Cyclopentasiloxane = Siliconen, wordt voornamelijk gebruikt in conditioner + huidverzorging producten
Caprylyl methicone = Siliconen, zorgt ervoor dat het minder vettig aanvoelt + heeft de functie dat de huid tijdelijk er beter uitziet i.v.m. het opvullen van de lijntjes etc.
Tocopheryl acetate = vitamine E-acetaat

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Ja, ik ben écht blown away! Weet je hoe handig dit is voor onderweg? Tot nu toe heb ik het op vrij lichte make-up looks gebruikt, waardoor ik niet weet hoe het zit met mijn artistieke looks. Geen zorgen, er zal een complete review van de Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray volgen!

De Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL voor €25,05.

Heb jij nieuwe producten van de Urban Decay collectie aangeschaft?


2 Comments

 • Elly

  20/08/2017

  Ook heel fijn dat je er een lijst erbij hebt gedaan met wat erin zit, het zijn altijd van die rare lange vreemde namen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Dankjewel! Klopt, het is ook echt een enorme klus om het uit te zoeken. :”) Ik denk dat ik langer bezig ben geweest met het opzoeken van de ingrediënten dan met het schrijven van het artikel.

   Reply

Geef een reactie