Last week, I was thankful for.. #168

Oh maandag, heb er altijd een hekel aan gehad, maar dit keer niet! Lekker sushi hompen met Naab, shopte nieuwe canvassen, gorgeous eruit zien om het vervolgens af te sluiten met een goddelijk drankje en de rest van de squad. Ondertussen ben ik enorm druk met het uitwerken van mijn ideeën, maakte een nieuw schilderij waar ik mega trots op ben, totdat ik de volgende dag beneden kwam en de verf op de grond lag. WHY. Hoeveel tegenslagen kan je hebben, maar fuck dat, want het schilderij is nog steeds bloedmooi, haha!

Thankful 168

Het is tijd voor nieuwe dingen, waaronder knopen doorhakken, afscheid nemen van oude dingen en daar viel ook mijn merchandise onder, dikke leegverkoop + mooie korting! Mensen uit het verleden die weer terug probeerde te komen, maar het football seizoen is begonnen, ik hit je hard terug op de plek waar je hoort. VICTORY SUNDAY YAS! Good day thankful 168!

Homeland – Kevin – schrijven – drankje doen op de maandagavond – uitkijken naar gameday – nieuwe canvassen – sushi eten met Naab – FlanelMonday – documentaires kijken – vooruitwerken met Halloween – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – schilderen – BBQ – G-Eazy – posten van vele outfits op mijn Instagram storyuienchips = life – vooruitwerken qua video’s – Vier Handen Op één Buik – drankjes doen met mijn gappies – een nieuw favoriet schilderij maken – lekker met een dekentje op de bank – True Life – leegverkoop op de merchandise – werken aan één mijn expo’s – make-up complimenten van vreemden – verkopen van mijn T-shirts – verjaardag vieren van Naab – vooruitwerken voor in 2018 – buiten onweer bewonderen in de avond – het maken van tags voor de feestdagen(=ze zijn leuk gappies!) – Mom’s homemade kaaskoekjes – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – borrelen met opa en oma bij Naab – Ranking the Stars – cola amaretto – werken van mijn do to lists – simpele make-up looks die ik binnen een gangbare tijd in elkaar kan knallen – Modern Family – het spotten van een vallende ster – Saturday Night Preseason Football – Aaron Rodgers die de game opende – Victory Sunday! 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?

4 thoughts on “Last week, I was thankful for.. #168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *