Batiste Droogshampoo Extra Volume en Tropical!

Nu de zon weer vrolijk begint te schijnen is het volgens Batiste tijd voor een vernieuwde en verfrissende zomerse look, vanaf heden zijn namelijk al hun producten in een modern jasje gestoken! Twee fleurige bussen met een goedje wat je vette lokken binnen no-time aanpakt, maak kennis met de nieuwe Batiste Droogshampoo Extra Volume en de Batiste Droogshampoo Tropical!

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Met Batiste heb ik een verleden, maar dan heb ik het over 2013 waar ik eerder in aanraking kwam met de Batiste Droogshampoo Tropical. Een compleet andere opdruk, maar die van nu is leuker! Beide bussen hebben een toffe, opgewekte verpakking met felle kleuren en zijn zeer uitnodigend. Het gaat om een inhoud van 200ml en Batiste is vegan en dierproefvrij!

Batiste Droogshampoo Extra Volume

We trappen af met de Batiste Droogshampoo Extra Volume die gehuld is met zilver, paars en zachtroze accenten. Een droogshampoo is een soort van vervanger als je een dag je haar niet kunt wassen, maar het heeft ook multifunctionele werking, aangezien het een ideale basis is voor het creëren van hairdo’s als je wat slap haar hebt of bad hair days! 

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Het is een vrij stugge droogshampoo, je krijgt hiervan redelijk stroef haar, waardoor je een enorme bos creëert dankzij de volume booster die erin zit. Volume? HELL YES. Hier is de jaren ’80 niets bij! Zowel bij de aanzet als gewoon aan het uiteinde van mijn lokken wordt meegenomen in de gigantische haardos.

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Hoe zit het met de geur? Uitmuntend. Heel verfrissend, dit blijf je ook ruiken na gebruik en zelfs ook een aantal dagen later. Je hebt trouwens ook dat er een laagje zal vormen op je handen, beetje poederig, als je er doorheen gaat.  Oké, terug naar de geur, die is namelijk parfumachtig, denk hierbij aan een wat zwaardere geur, totaal niet overheersend! Het kan wel een witte waas geven, kam het uit, geen enkel probleem meer.

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Over naar Batiste Droogshampoo Tropical waar de bus het tegenovergestelde is van de Heavily Volume, juist feestelijk, bont en inderdaad tropisch met de flamingo’s die erop worden afgebeeld! Ook hier is de geur duidelijk aanwezig, want niemand heeft zin om die vette kop in de wind op te pikken, maar juist de tropische zoetigheid met een royale vleug van romige kokosnoot.

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Deze bevat geen volume, desondanks verschijnt er degelijk wel wat poof rondom de plekken waar je de Batiste Droogshampoo Tropical aanbrengt. Alleen maar mooi meegenomen, want hoe groter het haar, hoe meer ik ervan houd. Soms breng ik het ook aan in de punten, knijp wat in het haar en je hebt meer volheid.

Batiste Droogshampoo Extra VolumeVette kop inclusief verf in mijn haar. Je bent een kunstenaar of niet!

Batiste Droogshampoo Extra Volume Droogshampoo door mijn haar heen gespoten met focus rondom mijn pony.

Batiste Droogshampoo Extra VolumeNa de droogshampoo + mijn hairdo voor de dag.

Hoe gaat het in zijn werking?
Heel eenvoudig, gooi je haar los, pak lokken op, spray de droogshampoo door je haar, voornamelijk aan de aanzet, aangezien dat meestal het probleemgebied is, zelf laat ik het even intrekken, masseer het goed met mijn vingertoppen erin en je kunt je haar stylen tot iets fabuleus!

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Batiste Droogshampoo Extra Volume

Weet je hoe lang ik dacht dat Batiste op dieren testen, terwijl ze gewoon dierproefvrij zijn! Wat een pak van mijn hart, want ik ben altijd opzoek naar een goede volume droogshampoo en die heb ik nu gevonden. Ik wil niet meer terug! Op dagen dat ik al volume heb, maak ik gebruik van de zomerse rakker, namelijk Tropical of als ik zin in wat Bora Bora achtig, haha!

De Batiste Droogshampoo Extra Volume is verkrijgbaar voor €5,89 en Batiste Droogshampoo Tropical voor €4,79 bij hun oude verkooppunten in een nieuw jasje waaronder de Kruidvat, Etos en DA!

Heb jij de droogshampoo van Batiste al uitgeprobeerd? En wat is jouw mening over het dierproefvrije, vegan merk?


3 Comments

 • Anita

  23/08/2017

  Vette kop inclusief verf in mijn haar. Je bent een kunstenaar of niet!
  HILARISCH!!!

  Reply
 • Elly

  23/08/2017

  Dacht ook dat ze op dieren testen, maar dierproefvrij en vegan helemaal top.

  Reply
 • Irma

  24/08/2017

  Super fijne droogshampoos dit!
  Ik vind ze altijd top werken!

  Reply

Geef een reactie