Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick!

We willen glowen als de gods, maar wel voor een schappelijk prijsje, toch? Gelukkig komt daar het dierproefvrije merk Primark om de hoek kijken, want zoals jullie weten ben ik zot op hun diervriendelijke nepwimpers, waarom niet even kijken hoe het zit met de parel van een holografische highlighter? Oh my, oh my, ontmoet de Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick!

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Bij de Primark in Almere hebben ze een royaal assortiment aan cosmetica, waaronder zelfbruiners, lipglosses, nagellakken, maar ook oogschaduws en meer! Oké, de verpakkingen zijn wat minder, misschien wat goedkoop, alhoewel ik ze er leuk uit vind zien. Simpel, in dit geval transparant, waardoor je de highlighter stick al kunt zien zitten inclusief de zilveren accenten op de huls zelf.

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Zelf ben ik een liefhebber van een beetje teveel glans op de wangen, maar daarvoor is niet alleen de highlighter stick van gediend. Je kunt deze gebruiken op het lichaam, ideaal voor het festival/feestseizoen, op het wenkbrauwbot, cupidoboog, voorhoofd, rondom je slapen – net boven je wenkbrauw zeg maar – en natuurlijk op je neusbrug + sleutelbeenderen. Het is ook een toffe topper voor over bepaalde oogschaduws heen.

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Het is een tricky product, aangezien de structuur best stevig is. Ik raad je aan om het eerst op de rug van je hand aan te brengen en vanaf dat punt te gaan werken, door bijvoorbeeld met je vingers het op je jukbeenderen te kloppen. Pas op, pak wat highlighter op, dep het op de plek waar je het wilt hebben, veeg je vingers af en breng het opnieuw aan. Hierdoor voorkom je dat je de make-up eronder verwijdert.

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick

Tijd om de kleur te bewonderen, namelijk lichtblauw met een fijne glitter met een hint van onderliggend paars en een parelmoer finish. Holografisch? Nee. Gorgeous? YAS! Daarnaast is het mogelijk om de Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick op te bouwen of juist om te toveren tot een nog intensere highlighter door er een poeder highlighter overheen aan te brengen.

Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick
Canal Parade

Breng het met je vingers aan of zo’n hippe waaierkwast voor een sprankelend resultaat. Het is een geweldige dierproefvrij, budget toevoeging aan je make-up collectie als je in to unieke highlighters bent, van producten houdt die een multifunctionele touch hebben of als je opzoek bent naar wat spectaculairs voor een feestje!

De Primark PS Halo Graphic Highlighter Stick is verkrijgbaar voor €5 bij de Primark.

Heb jij iets meegekregen van de holografische make-up collectie van de Primark? En wat wil jij graag aanschaffen?


3 Comments

 • Jeroen.

  25/08/2017

  Ik hou van de Primark en dinsdag ga ik met mijn vriend even koekeloeren en dan neem ik dit glimmende pareltje zoals jij dat zo mooi noemt (als het er nog is) mooi even mee.

  Reply
 • femketje

  25/08/2017

  ik ben er zelf niet zo weg van, omdat hij niet echt holo is :’)

  Reply
 • Irma

  25/08/2017

  Shinyyy!

  Reply

Geef een reactie