Mila Kunis Meets Cynthia!

Een leugentje voor eigen bestwil, het werkte bij de jonge actrice om de rol te kunnen bemachtigen bij The 70’s Show. Ja, de Amerikaanse show waarin de Packers regelmatig terugkeerden was ook de plek waar zij haar eerste zoen kreeg van Aston Kutcher waar zij inmiddels mee is getrouwd en twee kinderen mee heeft, namelijk een jongen en een meisje. Maak kennis met Mika Kunis Meets Cynthia!

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Het was weer geweldig smelt weer, waardoor primen een must is! Van de MAX&MORE Face Primer op het gezicht naar de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer op de oogleden, zodat ik mijn wenkbrauwen kon invullen met de bruine oogschaduw 342 van INGLOT. Strak trekken met de NYX Mineral Foundation Stick in Light en overgaan naar de Cien Foundation Shell 010 voor het blokken van mijn imperfecties.

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Gelukkig zijn mijn concealers weer aangevuld, want de nood was hoog, haha! Highlighten + concealen met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain + Light Ivory voor een natuurlijk, maar verfrissend effect, zodat we lekker royaal kunnen bakken met de Kruidvat talkpoeder. Een subtiele contour met de NYX Love Contours All, maar voor de perzik kleurige touch op de wangen ging ik voor een oldschool blush van FaceFront genaamd Saloon ’N Saddle.

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

We duiken de W7 Beat It Palette in voor de crème kleur Big A, deze ging namelijk op het wenkbrauwbot tot ver in de crease, zodat ik beter Moon Shadow kon blenden. De zachte hazelnootkleur is een prima basis voor Late Again die ik aanbracht op het ooglid en omhoog vervaagde de arcadeboog in.

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Het was iets te donker, maar nog niet grijs genoeg, waardoor ik overstapte naar de W7 In The City Palette voor Andrea op het ooglid gemengd met de lichte kleur ernaast, Autumn. Oké, iets te bruingrijs, waardoor ik verder ging met de W7 In The Mood Palette voor Katie, een diepe, maar warme donkerbruine tint. Ondertussen nam ik ook de oogschaduwen mee onder mijn ogen!

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Dippen in de KIKO Mixing Solution om vervolgens over te gaan naar de ELF Gotta Glow Blush, maar voor in de hoeken van mijn wenkbrauwen koos ik voor de W7 Beat It oogschaduw genaamd Candle Light.

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Ze draagt geen winged eyeliner, maar het lijkt op een bruin oogpotlood, ontmoet de NYX Slide On Pencil Brown Perfection! Wel gewoon zwart op de waterlijn en daarvoor ging ik met het TEEEZ Oogpotlood in het zwart aan de slag. Wimpers krullen, voorzien van de Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara en een setje Sultry nepwimpers van de Primark die ik vastlijmde met de DUO Lash Glue Dark-Tone.

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Mila Kunis make-up inspired

Lekker glossen, lekker shinen, maar eerst even mijn glow game upgraden met de ELF Shimmering Facial Whip Golden Peach met daaroverheen de BeeBee Highlighter Powder. Oké, ik heb geen duidelijke liplijn, maar wel kon ik deze er licht op zetten met de NYX Lipstick Saturn, depte het overtollige ervan af en ging verder met de Oriflame Giordani Gold Youth Full Lipgloss Sheer Pink. Deze was iets te flets, vandaar dat ik wat kleur terug bracht in mijn lippen, alleen aan de binnenkant met de Max Factor lipgloss Polished Fuchsia.

Mila Kunis make-up inspired

Niet alleen zijn haar make-up looks stunning die variëren van heftige smokey eyes tot een simpele eyeliner, waardoor haar kijkers enorm worden, maar ook de outfits van Mila Kunis in The 70’s Show zijn hilarisch! Trouwens, wat hebben we dit jaar veel van dit soort looks in de Meets Cynthia, weinig eyeliners, nude lips en bruine oogschaduw!

Welke make-up look vind jij mooi van Mila Kunis?


2 Comments

 • Jeroen.

  26/08/2017

  De smokey eyes en de kleur van de lippen, dit is gewoon een hele mooie look.
  Wist je dat Mila Kunis ook de stem is van Meg Griffin de dochter van Peter Griffin in de Amerikaanse animatieserie Family Guy.

  Reply
 • Irma

  27/08/2017

  Pretty lady!
  Mila Kunis heeft vaak zo’n soort look en het staat haar ook echt wel heel mooi!

  Reply

Geef een reactie