VIDEO: Snijwonden door draad in de huid!

Ze zeiden dat flossen goed voor je was, het zou hart- en vaatziektes voorkomen, maar als je met flossen niet oplet eindig je in een hel. Hoe vaak ik wel niet het gevoel heb tijdens het flossen dat mijn vingertop er afknapt door de druk, omdat ik per ongeluk teveel slagen met het touwtje eromheen ben gegaan. Yikes! Of de snijwonden die kunnen ontstaan als je hardhandig te werk gaat, waardoor het draad per ongeluk de huid inglijdt. Ja, snijwonden door middel van draad zijn pijnlijk!

Snijwonden door draad

Via Facebook stuitte ik op een gruwelijke SFX look van Mackenzie, besloot het een andere draai te geven + enkele aanpassingen, waaronder de diepe snijwonden, het bloed en het flosdraad, maar je moet altijd credits delen, waar het nodig is! Check ook haar special effects make-up look, want die is best ziek + heel tof voor met Halloween wat bijna voor de de deur staat!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt voor de snijwonden door draad in huid tutorial:
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Mehron Spirit Gum
– Nivea body butter
– Goedkope kwasten van eBay
– Poederkwast
– Spatel
– Tissue + babydoekjes

Snijwonden door draad

Snijwonden door draad

Snijwonden door draad

Wil je dit gaan gebruiken voor een Halloween look? Of misschien toepassen op een ander lichaamsdeel? Zorg ervoor dat het niet de huid afklemt, want anders zal je eindigen met dit resultaat. Plak desnoods het vast met lijm, zodat het lijkt alsof het strak gespannen staat, maar dat niet het geval is. Zodra de huid of het lichaamsdeel geen bloedtoevoer meer heeft zal het paars/blauw worden en uiteindelijk zwart met afsterven tot gevolg. Wees altijd voorzichtig, denk logisch na en voeg veel bloed toe! Voor meer Halloween gerelateerde artikelen, check dan de Halloween tag of de Halloween 2017 categorie aan de zijkant!

Heb jij al een idee voor jouw Halloween look van 2017?


4 Comments

 • Elly

  27/08/2017

  Dit is gewoon zoo vies en echt om te zien, ik kan er niet eens naar kijken.

  Reply
 • Anita

  27/08/2017

  Het is inderdaad heel erg echt, Bah.
  En met Halloween wacht ik nog even af wat er voorbij komt.
  Heb jij al inspiratie, Cynthia? (Ik ben benieuwd).

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Dankjewel! Ja, ik ben al druk bezig met de voorbereidingen ervan! :)

   Reply

Geef een reactie