Last week, I was thankful for.. #169

Je week beginnen met een vrije dag, dat is het goede leven! Productief ging ik aan de slag in mijn atelier – ja, inmiddels staan er zoveel schilderijen, dat ik mijn eigen atelier heb gecreëerd. Schilderijen werden uitgezocht om te lakken, te signeren, fotograferen en om klaar te stomen, zodat ze de verkoop in kunnen! Helaas kwam ik een dag later terug met een lak die zo geel was als de tanden van mijn haters. K. Terug bij af met mijn lakprobleem. Gevolgd door lange dagen, bezocht Amsterdam met la mia famiglia voor de IKEA, verspilde ook wat liters verf, omdat het niet uitpakte zoals ik wilde, maar genoot ook van football, maakte een nieuw meesterwerk, Mom’s foodies en Starbucks! Good day thankful 169!

thankful 169

Vrije maandag – doordeweeks drankjes doen met mijn squad – het lakken van mijn schilderijen – Homeland – G-Eazy – het maken van nieuwe schilderijen – stroopwafels – in de zon schilderen – de street art in Amsterdam – verdiepen in nieuwe onderwerpen – Utopia – schilderen – sculpten – bezoeken van de IKEA – me-time – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – afhandelen van oude zaken – nieuw matras – bijwerken + bijhouden van mijn e-mail (=mag in de krant, haha!) – Mom’s zelfgemaakte tomatensoep – een nieuw meesterwerk gemaakt – homemade tonijnsalade – bezig zijn met de voorbereidingen van Halloween – Pinterest – uienchips – uitkijken naar gameday – Momapop – Snapchat takeover bij Jorgita-Santos3 voor een art make-up tutorial! – fotograferen van nieuwe make-up producten – gezellige avonden met Naab – kijken van short films – frappuccino scoren bij de Starbucks – Mom’s homemade brownies met ganache – warme zomerdagen – gezichtsmasker – Saturday Night Preseason Football – gevecht van de eeuw met Mayweather vs. McGregor – fotograferen van afgeronde schilderijen – documentaries kijken – het stocken van mijn art Etsy shop(=wordt binnenkort gelanceerd!) – Grieves – Modern Family – cheese curlz – woordzoeker. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


6 Comments

 • Lidia

  28/08/2017

  Brownies met ganache zoooo lekker kan ik jou moeder misschien even lenen!

  Reply
 • Jeroen.

  28/08/2017

  Jij hebt het altijd over die cheese curlz, inmiddels heb ik ze ook gevonden bij de AH.
  Ben al twee keer terug gegaan om een nieuwe bus op te halen.
  Mijn vraag is: wil je dit niet meer doen hier zijn we dus ook aan verslaafd geworden!! 8-))))

  Reply
 • Naomi

  28/08/2017

  Ik ben dankbaar dat ik nog even kan genieten van mijn vakantie in het zonnetje.

  Reply
 • Irma

  28/08/2017

  Oeh, heb jij ook een nieuw matras?
  Ik heb vorige maand een nieuwe gekocht, maar ik kan er maar niet aan wennen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Ja man, ik had een nieuwe nodig. Ik had er eentje van de IKEA, maar die lag na 10 maanden ofzo verrot. Ik sliep er niet eens meer op, vandaar dat ik een bezoekje bracht aan het filiaal en een nieuwe mocht uitkiezen. Na veel moeite, don’t get me wrong, haha. At the moment lig ik echt als een verlepte roos te slapen hoor, jeetje, matras ligt gooooed! Hopelijk die van jou inmiddels ook! :(

   Reply

Geef een reactie