Female Beetlejuice Meets Cynthia!

Ja, ik heb netjes gewacht tot het zo ver was, namelijk de maand voor oktober, beter bekend als de start van het Halloween seizoen! Vanaf nu mag ik ongegeneerd Halloween looks posten zonder mij schuldig te voelen, haha. Ondanks dat ik het meerdere keren per jaar heb geroepen begon de bloederige maand niet eerder, maar als je drie keer de naam van de dode roept, dan duikt hij op.. in dit geval zij, hij had geen tijd.. Beetlejuice? Beetlejuice? Vrouwelijke Beetlejuice Meets Cynthia!

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

Wauw, de tijd is écht voorbij gevlogen, voordat ik het wist dook ik met mijn neus in de boter. Nog niet zo heel lang geleden maakte ik de originele Beetlejuice na, maar dit keer wilde ik er een vrouwelijke touch aan geven, nadat Mam mij op dit idee had gebracht. Thanks Mom! Mom, pepernoten zijn life. Ja, we hebben zelfgemaakte pepernoten thuis, fissa is gaande hier.

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

Omdat de make-up in duiken wilde ik mijn huid even preppen met de Urban Decay Rehab Makeup Prep Hot Springs Hydrating Gel, primen met de Max & More Illuminating Face Primer en de oogleden nam ik onderhanden met de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer, zodat mijn wenkbrauwen verder konden ingevuld met de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Crocodile Tears.

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup
female beetlejuice makeup

Wenkbrauwen trok ik in de tussentijd strak met de NYX Mineral Foundation Stick Light, blokkeerde mijn oneffenheden met de Cien Foundation Shell 010, bracht de lichtheid terug met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain, aangezien hij ook vrij pips is. Of course, he dead. Royaal bakken met de talkpoeder van de Kruidvat en mijn contour zette ik er in drie delen op, namelijk de pastelgroen uit de Morphe 35B Palette, de moerasgroen daaronder en sloot het af met de donkerste groen. O, highlighter op de jukbeenderen met een onbekende groene kleur in mijn collectie. Serieus, wat voor tint is dat, blijft een parel!

female beetlejuice makeup

Met de Snazaroo Waterbase Facepaint in het groen bracht ik mijn contour wat meer definitie om het product er wat aan de onderkant bij te stippelen, rondom mijn kaaklijn, voorhoofd en hier en daar wat vlekken wat Beetlejuice zelf heeft. Je wilt de vergelijkingen wel aanhouden, ondanks dat je de look in een nettere versie creëert. Ondertussen ook wat lokken in de groene smeer en besloot om mijn manen opnieuw in te spuiten met groen haarverf wat je er binnen één douchebeurt weer uitwast.

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

Wenkbrauwen on fleek, contour on point, lekker wild en vol mos. Terug naar de Morphe Brushes 35B Palette voor de lavendel tint, nadat ik de Makeup Obsession Eyeshadow Pearl op het wenkbrauwbot had aangebracht tot ver in de crease, zodat de oogschaduw beter vervaagd kon worden. Het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden met daaroverheen de felpaars uit de palette, hoog de arcadeboog in en terugkomen met de donkerpaarse tint uit de NYX Ultimate Shadow Palette Bright.

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

Misschien komt het je nog bekend voor, namelijk het oogpotlood op de waterlijn. Deze goed er tussen smudgen, zodat we deze opnieuw kunnen vervagen met oogschaduws onder het oog, waaronder de neonpaars, wat van het donkere tintje van NXY en om het net wat rokeriger te maken aan de buitenste randen voegde ik de paarse pasteltint uit de NYX palette er bij. Zwart uit de Morphe Palette voor een sensueel oogopslag, voornamelijk met nadruk op de wimperranden + in de outer v.

female beetlejuice makeup

We schakelden door naar de Urban Decay Nocturnal Shadow Box voor Backfire als inner corner highlight, maar ik wilde wat meer leven waar Jesse’s Girl en KIKO Mixing Solution samen kwamen. Het was alleen net iets te donker, vandaar dat ik Moon van Makeup Obsession eroverheen depte, maar ook weer eroverheen ging met Jesse’s Girls pigment in het paars om de boel te neutraliseren. O ja, Moon diende meteen ook als highlighter voor op het wenkbrauwbot!

female beetlejuice makeup

Lekker zigzaggen en raggen met een mascaraborstel van de Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara tussen de wimpers, de Andrea nepwimpers in no. 23 eroverheen die ik vastplakte met de DUO Lash Glue in Dark-Tone.

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

female beetlejuice makeup

Beetlejuice’s make-up bestaat voornamelijk uit groene en paarse accenten, vandaar dat ik beide liet terugkomen, maar dan in een opgeruimde versie met een wat nettere afwerking. Als laatst topte ik mijn make-up look af met de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Crocodile Tears. Ja, van de ogen naar de lippen, kan gewoon. Green everything. Overhemd aan, stropdas om, jas aan, gaan met die banaan! Ging het iets te snel? Check dan hier de tutorial op YouTube!

Vanaf vandaag loopt ook weer de Halloween categorie, deze categorie kun je aan de zijkant vinden en daar bevinden zich alle artikelen die Halloween gerelateerd zijn uit 2017. Wil je meer zien? Ook van de voorgaande jaren? Check dan de tag hier!

Wie/wat wil jij graag voorbij zien komen in een Halloween look?


5 Comments

 • Lidia

  02/09/2017

  Wauw, wel echt een vrouwelijke tintje ik had niet verwacht dat dat kon met Beetlejuiche.
  Goed gedaan!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Hahaha, dankjewel! Het was ook leuk om vorig jaar zo’n vieze, mannelijke variant neer te zetten en nu het tegenovergestelde.

   Reply
 • Jeroen.

  02/09/2017

  Een vrouwelijke Beetlejuice helemaal geweldig.
  Wat dacht je van die gene die niet genoemd mag worden?
  Een uitdaging of niet?
  I dare you!!!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   OEHHHHH! Als ik weet wie je bedoelt, dan zit ik HEET. Niet eens meer warm, ik sta in brand, haha! Ik ben met hem op dit moment bezig! :D

   Reply
 • Pingback: Halloween overzicht 2017! – BEAUTY KONING

Geef een reactie