VIDEO: Geschaafde knie make-up tutorial!

De littekens zijn nog te spotten, namelijk van de korsten die met regelmaat opensprongen, aangezien ik ook vaak op mijn knieën viel tijdens het buitenspelen of als ik weer eens iets openhaalden. Ja, ik was een buitenkind, vond het heerlijk om hutten te bouwen, maarja, zo had je hier en daar ook weleens een ongelukje met een geschaafde knie als gevolg!

geschaafde knie make-up

Het gaat om een bepaalde techniek die ik in de onderstaande video laat zien, waardoor je deze ook op ellebogen kunt plaatsen of andere plekken waar je je kunt schaven. Let wel op dat je de vorm aan neemt van het oppervlak, vaak ontstaan er geen ronde schaafwonden op de bovenkant van een arm, maar meer rechthoekig.

Check hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt voor de geschaafde knie make-up tutorial:
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Ben Nye Liquid Latex
– Moudlife Venial Blood
– Wattenstaafjes
– Goedkope kwasten van eBay
– Foundation spons

Gooi er zand in of koffie, dit zal namelijk hetzelfde effect geven, voeg nog meer bloed toe of als je het over en hele andere boeg wilt gooien kun je ook de latex op zijn plek laten opdrogen en het een korstige touch geven door met de aarde- en bruintinten aan de slag te gaan. Ja, de opties zijn eindeloos! Vergeet niet om de Halloween 2017 categorie te checken en voor artikelen uit de voorgaande jaren kun je terecht bij de tag!

Had jij hier vroeger ook last van?


3 Comments

 • Mellody

  03/09/2017

  Zo easy en toch zo echt want als je er naar kijkt denk je AUW.

  Reply
 • Anita

  03/09/2017

  Ik denk dat iedereen zich hierin kan inleven, het is gewoon heel echt.

  Reply

Geef een reactie