OOTD: Sneakers whiter than your teeth.

Je ziet het niet vaak, maar je Koning verschijnt vandaag in een gloednieuwe outfit of the day, want het is niet alleen Flanel Friday, maar ook gewoon Flanel Monday, haha! Met regelmaat verschenen de witte schoenen al in mijn outfits op mijn Instagram story, maar vandaag in volle glory voor een trendy outfit post + mijn geüpdatete kleding stijl!

Manfield sneakers

Manfield sneakers

Manfield sneakers

Vaak als ik ga fotograferen is het in mijn kamer, maar dit keer zocht ik de buitenlucht op om mijn achtergrond aan te passen, niet te weten dat het negen van de tien keer regende of zo bewolkt was dat ik het meerdere keren kon over doen. The struggle was real, haha! Eindelijk zon, dat betekent de glasses on en gaan met die banaan!

Manfield sneakers

Manfield sneakers

manfield sneakers

Het is een outfit die je met veel dingen kunt combineren van kleurrijke blazers tot aan de donkere of juist spraakmakende overhemden zoals dit rode pareltje. Zelf ben ik gek op de kleur accenten en vooral matchend met mijn make-up, haha! Witte sneakers die geen veters maar linten bevatten en afkomstig zijn van Manfield – ze verkopen zelfs schoenen tot maat 43! – gecombineerd met mijn witte zonnebril die ik ooit kocht op de markt van Lowlands. Zwarte broek, zwart shirt en een zwarte handtas. Classy, but always sassy.

Overhemd – Primark / T-shirt – Primark / Broek – Vero Moda / Horloge – Lucardi / Tas – Paul’s Boutique / sneakers – Manfield / zonnebril – Lowlands.

Witte sneakers iets voor jou? En heb je ooit bij Manfield geshopt?


5 Comments

 • Jeroen.

  04/09/2017

  Leuk idee witte zonnebril met witte sneakers, staat je trouwens erg goed die Flanel Monday.
  Wij hebben er hier een Manfield in Nijmegen dus daar ga ik altijd even kijken.
  Maar ik zie nu ook dat je online kunt bestellen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Dankjewel! #FLANELMONDAY #FLANELEVERYDAY #FLANELYAY! Ja, ze hebben mooie schoenen! Sowieso ben ik fan van de clean sneaker look. :)

   Reply
 • Lidia

  04/09/2017

  Een hele stoere look voor een stoere meid.

  Reply
 • Irma

  06/09/2017

  Je herinnert me eraan dat ik echt weer even flannels in moet gaan slaan voor deze herfst!
  Looking good girl!

  Reply

Geef een reactie