P.S. Love Noir Eau de Toilette.

Van enkele cosmetica producten tot inmiddels een vol gangpad volgestouwd met lipglosses, oogschaduws, nagellakken tot aan de diversiteit in nepwimpers, maar ook zelfbruiners, haarproducten en een collectie aan parfum. Ja, de Primark in Almere is lekker aan het uitbreiden! Van mierzoete varianten tot aan de bloemige, maar ook een tikkeltje zwaarder, namelijk de P.S. Love Noir Eau de Toilette!

P.S. Love Noir Eau de Toilette

P.S. Love Noir Eau de Toilette

P.S. Love Noir Eau de Toilette

Een lekker grote flacon vergeleken met de kleine flesjes die zij nog steeds verkopen bij de Primark, maar hierdoor kun je eerst een kleintje scoren voor een spotprijs om te kijken of het wat is om vervolgens een grote versie op te halen. Primark test niet op dieren, wat het cosmetica gedeelte dierproefvrij maakt, zij verkopen trouwens ook niet in China!

P.S. Love Noir Eau de Toilette

De verpakking sluit nauw aan op de parfum zelf, namelijk de bordeaux touch wat langzaam overvloeit in een ombre effect, zelfs de inhoud is erop aangepast. De paarse accenten komen terug op de flacon waar opnieuw de naam staat afgedrukt op een ronde fles met een platte onderkant, zodat je deze neer kunt zetten tussen de rest van je collectie.

P.S. Love Noir Eau de Toilette

P.S. Love Noir Eau de Toilette

P.S. Love Noir Eau de Toilette

Op de achterkant staat vermeld dat het gaat om: “a deeply sensual blend of rich dark florals, sweet seductive praline and vanilla musk.” Het is inderdaad een zwaardere geur, voornamelijk voor de avonden of juist in de herfst/winter periode zal deze meer tot zijn recht komen. Bloemig, maar het heeft een donker en warm randje rondom de aroma hangen met een hint van vanille. Perfect in evenwicht, beetje zoetig.

P.S. Love Noir Eau de Toilette

P.S. Love Noir Eau de Toilette

Wist je dat het een rebuy is? Toentertijd had ik namelijk van die roll-on stick parfums gekocht waaronder deze variant, maar heb er nooit een review over kunnen schrijven, omdat de parfum zo snel opging. Ja, ik was verliefd toch! Wel raad ik je aan de parfum binnen een jaar op te maken, zelf heb ik dat namelijk niet gedaan en je merkt na een aantal maanden, zeker 6+ maanden dat er een verandering zit in de geur. Deze wordt wat minder plezant, dus sprayen met die handel om de boel lekker te laten ruiken!

De P.S. Love Noir Eau de Toilette 50ml is verkrijgbaar bij de Primark voor €4,50.

Heb jij een parfum van de Primark? En welke zou jij opnieuw kopen?


5 Comments

 • Jesse

  05/09/2017

  Ik vind de verpakking en het flesje alle twee best wel mooi om te zien.
  De verpakking iets mooier want het flesje is wat gewoontjes maar de prijs is het mooist voor 4.50 kan je nog eens een deur intrappen.
  Ha Ha trap….

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Hahahaha, hilarische comment! Ja, ze zien er inderdaad fancy uit!

   Reply
 • Dana

  05/09/2017

  Dit was mij nooit opgevallen in de Primark! Misschien de volgende keer toch eventjes naar kijken :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Oh girl, je weet niet wat je mist! Ze hebben een grote collectie aan parfum en ze zijn goedkoop.. ohh.. en lekker!

   Reply
 • Irma

  06/09/2017

  Voor die prijs is het zeker het proberen waard!
  Ben benieuwd hoe ik hem vind ruiken (:

  Reply

Geef een reactie