Last week, I opened my art Etsy shop and I was thankful for.. #170

Grijs gebied, dat doe ik niet, tenzij het grijze smokey eyes zijn of een hippe eyeliner, maar nee. Zo was ik de afgelopen weken veel te vinden buiten mijn eigen stad, bezocht onder andere de iKEA in Amsterdam, waar ik nog een leuk verhaal over heb voor in de livestream ooit en mocht ik afgelopen week gaan incasseren voor wat ik allemaal had gedaan. Ik word moe van het ziek zijn. Bro, just get this shit over with. Ondanks de slechte omstandigheden waren er ook veel positieve puntjes, waaronder de opening van mijn art Etsy shop! Last week, I was thankful for..

art Etsy shop

Uitproberen van een nieuwe blanke lak – schoonmaken van mijn kamer – Grieves – nectarines – lekker zonnige dagen – schilderen – lakken van mijn nagels – Utopia – het verlengen van mijn postbus – positieve reacties op mijn kunst – live concert van G-Eazy op Facebook – aardbeien – dragen van stropdassen – Kinder Buenos – Homeland – avondjes spenderen met Naab – Pinterest – BBQ met la mia famigliaG-Eazy – uitkijken naar Thursday Night Preseason Football – geurkaarsen – ASMR – vooruitwerken – het spotten van een okergele maan met een donkerblauwe hemel – herfst weer – Bob’s Burgers – het maken van een nieuw favoriet schilderijMomaPopje – Britney Spears – volgen van het wereldrecord freestyle rappen – winnend de preseason afsluiten – publiceren van de eerste Halloween make-up look – Family Guy – fotoshoot voor mijn outfit of the day – homemade dipsaus – lakken van schilderijen – leeghalen van mijn pour bucket – Modern Family – het lanceren van mijn kunst shop! – maan die zichtbaar is en steeds voller wordt – Penoza.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Anita

  06/09/2017

  Jouw schilderij Loyalty die vind ik echt geweldig deze past ook echt bij jou.
  De andere zijn ook heel mooi maar deze is mooi in zijn eenvoud.
  Kunstenaar.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Dankjewel dame, vind ik leuk om te horen! Ja, soms kan eenvoud juist hetgeen maken. :)

   Reply
 • Irma

  06/09/2017

  De shop ziet er goed uit doll!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Aw, thank you girl! BLOED, ZWEET EN VEEL VERF! Hahahahaha! Het is gelukt, daar gaat het om! :)

   Reply

Geef een reactie