Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem!

De Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem komt een een aantal items, waaronder de reiniger zelf, inclusief de bijbehorende reinigingskop die je er eenvoudig op kunt klikken, maar ook weer kan afhalen, zodat je deze grondig kunt schoonmaken. Daarbij werkt het apparaat op batterijen, gewoon de AA batterijen die overal verkrijgbaar zijn, maar deze heb ik tot nu toe niet moeten vervangen en heb de reiniger al twee jaar in bezit.

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Het verzorgen van je huid is en blijft belangrijk, hoe jong en oud je ook mag zijn, het is een never ending story. Met de opkomende maand zit ik veel in de make-up, zowel voor de Meets Cynthia als mijn dagelijkse make-up looks die niet eens verschijnen als de overload aan special effects make-up. Vandaar dat ik graag een stapje verderga in de zorg van mijn huid met de Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem!

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

De Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem komt met een aantal items, waaronder de reiniger zelf, inclusief de bijbehorende reinigingskop die je eenvoudig eraf kunt halen en erop kan klikken. Daarbij werkt het apparaat op AA-batterijen, maar deze heb ik in de twee jaar dat ik de reiniger heb niet moeten vervangen en natuurlijk de Olaz Skin Perfecting Cleanser.

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Mat, modern en wit met grijze accenten die volgens mij van rubber zijn, waardoor je er meer grip op hebt. Het is een lichtgewicht, ideaal, helemaal als je het een langere tijd gebruikt voor het gezicht, niemand heeft zin om te gaan gewichtheffen en de onderkant kun je openen om de batterijen te vervangen. Geen zorgen, dit gaat niet gemakkelijk, dus kortsluiting of water bij de batterijen is niet mogelijk.

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

De kop kun je goed reinigen doordat je deze eraf kunt halen, het viel mij ook op dat deze gedurende tijd nog steeds stabiel erop blijft zitten + niet zo’n vreemde kronkel in het wieltje heeft zitten. De haartjes zijn flexibel, maar met een juiste stevigheid, zodat je de huid scrubt zonder een pijnlijke ervaring. Wel viel het mij op dat het vrij snel goor wordt en de synthetische haarwortel verkleurt, maar je kunt de borstels vervangen.

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

De cleanser bevat een kleine, subtiele korrel, niet te grof voor mijn gevoelige huid, maar fijntjes. Desondanks maakte ik ook soms gebruik van beide, eerst de cleanser, gevolgd door de reiniger zelf. Het bevat een frisse geur, schuimt royaal op, haalt de dode huidcellen weg, alleen niet zuinig in gebruik, aangezien de inhoud vrij klein. Helaas is Olaz – wat alleen in Nederland en Belgie onder de naam Olay schuilgaat – niet dierproefvrij.

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Het is mogelijk om je make-up reiniger aan te brengen, met de Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem eroverheen te gaan om het vervolgens af te spoelen. Zelf haalde ik eerst de plamuurlaag ervan af, aangezien ik veel make-up draag en dan de reiniger eroverheen, zodat je de dubbele reiniging te pakken hebt, namelijk de oppervlakkige en de wat diepere huidreiniging.

Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem

Toentertijd was het een enorme hype om zo’n reinigingssysteem in je huidverzorging te hebben, maar helpt het nou echt? Ja, ondanks dat ik het niet vaak deed, omdat ik een droge/gevoelige huid heb, waardoor ik het wekelijks bijhield merkte ik wel verschil. Logisch, je bewerkt je huid met een ruwer object, zodat de dode laag eraf wordt gebikt. Dit effect kun je ook creëren met zelfgemaakte scrubs, alleen is de Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem net een tikkeltje luxer!

De Olaz Regenerist 3-zone reinigingssysteem is verkrijgbaar op het wereldwijde web voor verschillende, maar bij de Wehkamp is de reiniger €24,99 nu afgeprijsd naar €19,99 en bij de Kruidvat €34,99, maar bij Bol.com weer afgeprijsd naar €20,99.

Heb jij zo’n soort reiniger? En wat is jouw mening over het apparaat?


3 Comments

 • Mellody

  07/09/2017

  Elke keer als ik ‘m tegen kwam wou ik er een aanschaffen, maar het is er eigenlijk niet van gekomen
  En inderdaad in het begin kwam je ze ook overal tegen.
  Ik ga nog even rond kijken maar anders wordt het toch Wehkamp of Bol.com, eerst kijken naar de verzendkosten.

  Reply
 • Rosalinda

  07/09/2017

  Ik heb volgens mij met dezelfde in mijn handen gestaan en niet gehaald. Nu ik dit lees moet ik hem misschien toch maar halen.

  Reply
 • Irma

  08/09/2017

  Ik heb al vaker dit soort systemen gezien en ik vind het wel interessant!
  Ik zou deze niet kopen, omdat Olaz op dieren test, maar ik heb ook andere gezien en misschien wil ik die wel gaan kopen!

  Reply

Geef een reactie