The Body Shop Matte Lip Liquid Cali Gerbera, Nairobi Camellia en Mauritius Dahlia.

Vloeibare matte lipsticks, ik ben verliefd, breng ze niet alleen aan op de lippen, maar haal ze ook regelmatig naar mijn ogen, wenkbrauwen of verwerk de producten in mijn artistieke make-up looks. Ja, ze zijn multifunctioneel, maar bij The Body Shop houd ik het voornamelijk rondom mijn lippen met deze pareltjes, namelijk de gorgeous The Body Shop Matte Lip Liquid in Cali Gerbera, Nairobi Camellia en Mauritius Dahlia!

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

Dat de producten van The Body Shop met liefde worden behandeld weten wij wel, aangezien al hun producten in schitterende verpakkingen komen met zoetsappige kleurtjes of de klassiekere varianten daarvan. De The Body Body Shop Matte Lip Liquid lipsticks komen in transparante hulzen, waardoor je de kleur kunt bewonderen en een matzwarte dop, zwarte accenten en ditmaal de namen bovenaan de huls. Ideaal!

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

We trappen af met de eerste en meteen de felste van de drie, maak kennis met Cali Gerbera! Ergens deed de naam mij aan iets denken, bloemen, maar wist niet welke. Nee, ik moet mij niet schamen, probeer zover mogelijk bij ze vandaan te blijven vanwege mijn hooikoorts, maar ik had wel gelijk, haha! Oranje gerbera’s, wij hadden nepperds in huis en de naam, de kleur, dat zijn ze exact.

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

Het is haast neon oranje met een sprankeling van koraal, dekt als een tierelier net zoals de anderen, ook is het mogelijk om de kleuren subtiel aan te brengen of juist all in the gaan door ze op te bouwen tot hun maximale intensiviteit. De The Body Shop Matte Lip Liquid lipsticks bevatten geen gluten, geen karmijn(=dit is dierlijk) en zijn 100% vegetarisch. Daarnaast test The Body Shop niet op dieren en zijn zij op dit moment nog steeds bezig met een campagne voor een internationale ban op dierproeven. Teken hier de petitie + sharing is caring!

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

Op naar de middelste tint van de trio, namelijk Nairobi Camellia die wat meer geschikter is voor overdag als je niet van de kleurrijke lipsticks bent. Opnieuw een fluwelen finish, mat, drogen redelijk in, maar niet helemaal, behouden een romige touch + kunnen wat afgeven, maar ze drogen mijn lippen niet uit!

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

Nairobi Camellia is een my-lips-but-better-lipstick, beetje een oudroze kleur met een bruine ondertoon, waardoor deze perfect bij simpele make-up looks past. Trouwens, de applicators zijn schuin afgesneden, maar pakken veel product op, waardoor je niet in de huls moet roeren om er wat uit te krijgen. Amazing! Ze ruiken ook lekker, beetje zoetig.

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip LiquidHier heb ik de lipstick opgebouwd, look at that colour though

The Body Shop Matte Lip LiquidJa, let niet op de kleurencombinatie van mijn make-up, haha!

Met klap op de vuurpijl hebben we Mauritius Dahlia, net zoals de anderen namen heeft ook deze een bloemen betekenis met zijn donkere touch. Bordeaux paars, kan je heel licht aanbrengen of juist zwaar, waardoor de donkerheid toeneemt. De formule van de lipsticks is vrij stevig, creamy en voelt luchtig.

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop Matte Lip Liquid

Alle lipsticks kunnen een drankje overleven, een hapje is bijwerken en bij een maaltijd moet je grotendeels opnieuw beginnen, want alleen de buitenste randen staan nog. Erg? Nope! Een avondje uit kan ook funest zijn, maar als je hier en daar bijwerkt is het oké. Ze smudgen niet, blijven binnen de lijnen en zijn redelijk longlasting gedurende dag als je niet hompt!

De The Body Shop Matte Lip Liquid in Cali Gerbera, Nairobi Camellia en Mauritius Dahlia zijn verkrijgbaar bij The Body Shop zelf voor €9 per stuk.

Heb jij één van The Body Shop Matte Lip Liquid? En welke kleur bezit jij?


4 Comments

 • Mellody

  08/09/2017

  De kleuren zijn zoo mooi, het doet mij ook aan de herfst denken echt van die diepe warme kleuren.
  Ik hou van de The Body Shop en van de herfst.

  Reply
 • Pip.

  08/09/2017

  Ik heb deze nog niet in huis, maar als ik de kleuren zie dan komt daar echt wel verandering in!
  Wel body verzorgende producten maar nog geen make up.

  Reply
 • Irma

  08/09/2017

  Ik wil die oudroze! Die staat je absoluut prachtig!

  Reply
 • Britt

  10/09/2017

  Ik ben nu al dik en dik fan!

  Reply

Geef een reactie