Imanuelle Grives Meets Cynthia!

Het was een favoriete Nederlandse serie van mij waar ineens een abrupt einde aankwam, namelijk Celblok H waar de actrice op het witte doek schitterde als Dorine beter bekend als Door. Inmiddels verschijnt ze op nieuw op de buis waar zij een kickbokser is, maar ook spotte ik haar bij opnieuw een hilarisch televisieprogramma genaamd Ranking the Stars. Maak kennis met Immanuel Grives Meets Cynthia!

Imanuelle Grives make-up

Oké, weet je nog hoe warm het was afgelopen week? Ja, toen besloot ik in mijn studiolampen te gaan pakken, vandaar dat primen een ultieme must was! Van voedend met de Urban Decay Rehab Makeup Prep Hot Springs Hydrating naar primen met de Max & More Illuminating Face Primer om te gaan camoufleren met de Cien Foundation Shell 010 en af te sluiten met de L.A. Girl HD Pro Conceal in Porcelain.

Imanuelle Grives make-up

Over naar de poeder producten, waaronder de Kruidvat talkpoeder om de vloeibare producten te fixeren, subtiel contouren met de NYX Love Contours All Palette en voor een zachtroze blush op de wangen dipte ik in de NYX Contour Intuitive Eye and Face Sculpting Palette. Terug naar de Love Contours Palette voor de gouden highlighter voor op de jukbeenderen en alle hoogtepunten van mijn gezicht en jukbeenderen. All in toch!

Wenkbrauwen, die moest ik nog even invullen, maar eerst de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer, zodat ook deze op hun plek bleven zitten. Met de INGLOT Eyeshadow 342 gaf ik ze vorm, corrigeerde mijn brows met de NYX Mineral Foundation Stick Light en schakelde weer terug naar de NYX Love Contours All Palette voor de crèmekleurige oogschaduw voor op het wenkbrauwbot.

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

In de arcadeboog ging ik met Moon Shadow uit de W7 Beat It Palette aan de slag om er meer schaduw in te krijgen, bracht deze ook onder het oog aan en haalde de hazelnoottint ook terug op het ooglid. Uit de Contour Intuitive Palette van NYX wist ik een diepe donkerbruin te vissen voor op het buitenste gedeelte van mijn ooglid en langs de onderkant van mijn onderste wimperrand.

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

Voor een sprankeling over de bruintinten heen zocht ik een aardetint op uit de Morphe Brushes 35OS Palette, aangezien ik Half Baked uit de Urban Decay Nocturnal Shadow Box op het ooglid mengde met de KIKO Mixing Solution. Ondertussen nam ik ook mijn ooghoeken mee, maar wilde het een tikkeltje lichter maken door een gelige highlighter uit de Morphe Palette mee te pakken. Als ik toch bezig was, ook wat op het wenkbrauwbot voor het gehele plaatje.

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle droeg tijdens de aflevering van Ranking the Stars een vrij subtiele eyeliner inclusief wings, mij kan je niet gelukkiger maken! Een sierlijke winged eyeliner met de NYX Matte Liquid Liner in het zwart, wimpers krullen zodat de Artdeco Color & Care Mascara eroverheen kon met als kers op de lash, nepwimpers in Sultry van de Primark die ik natuurlijk vastplakte met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

Imanuelle Grives make-up

De Imanuelle Grives make-up inspired look ontstond door haar lieflijke lipkleur in combinatie met de rest. Heel subtiel, maar ook verzorgd en anders dan de gemiddelde Meets Cynthia. Voor de basis bracht ik als eerst de Wet N Wild In The Flesh Lipstick aan, maar deze is vrij rozig, vandaar dat ik de NYX Full Throttle Lipstick in Sidekick op het middelste gedeelte van mijn lippen aanbracht en vervaagde in de rest van de lipsticks.

Ranking the Stars, zet Fred van Leer neer, Richard Groenedijk, Patty Brad en ik ben tevreden, maar toen ik haar erbij zag met een gorgeous make-up look, ik was verkocht! Het is zo’n natuurlijke make-up look die toch een royaler randje eraan heeft hangen door de intensiteit van de oogschaduws, maar ergens ook prima voor overdag kan. Het had ook een beetje een feestelijk tintje. Ja, ik hint naar kerst, hahaha!

Kijk jij Ranking the Stars? En keek je Celblok H?


3 Comments

 • Mellody

  09/09/2017

  Ranking the Stars is echt hilarisch, wat daar allemaal wel niet gezegd wordt kan af en toe gewoon niet.
  En deze make up look van Imanuelle Grives is heel mooi.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Ja hé? Het is soms echt erg. :’) Vooral met Richard Groenendijk en Patty Brad, twee duivels! Dankjewel!

   Reply
 • Irma

  13/09/2017

  Prettyyyy!
  Ik loop echt achter met Ranking the Stars, maar moet het binnenkort even allemaal in gaan halen, want het is echt hi-la-risch.

  Reply

Geef een reactie