VIDEO: Bloopers, bloopers en nog eens bloopers! #3

Een video duurt maar zes minuten, wat vrij kort is als het op een complete special effects make-up look aankomt. Ook de dagenlange voorbereiding wordt geskipt, de gehele make-up look zelf, niemand zit op een video van vijf uur te wachten, maar in de tussentijd speelt er zich van alles af. De slokken cola die worden genuttigd, zinnen waar ik niet uit kom en zeker twaalf keer opnieuw doe of wat dacht je van alle outtakes uit de video’s met Naab en mij? Ja, het is tijd voor een blooper video!

blooper video

Klik hier als je de blooper video niet kunt bekijken.

Dit is maar een kleine selectie uit de rariteiten, omdat veel al gewoon verschijnt. Voorheen bewerkte ik mijn video’s zodanig dat alles goed ging – grotendeels dan! Tegenwoordig heb ik schijt, doe ik wat ik wil, spreek ik zinnen soms dubbel uit in dezelfde video, maar ik wil het zo natuurlijk mogelijk laten lijken en daarnaast kan het best lachwekkend zijn. Ja, er zit ook een blooper in de thumbnail, het is al deel drie. Oeps!

Trouwens, het einde! Best schokkend hé? Ik moest die erin laten, want het is een moment dat je ziet aan beide dat er niks aan de hand is, maar ergens bespeur je bij Naab een you-didn’t-gezicht, hahaha! Dit zijn stukken uit een GRWU die nog zal verschijnen, ben nog steeds bezig met editen, aangezien de video zo’n twee uur geouwehoer is, maar een lange video gaat het zeker worden! So stay tuned!

Wil je vaker bloopers zien?


4 Comments

 • Anita

  10/09/2017

  LLLoooooovvvveeee it!!
  Kom maar op met het volgende filmpje ik kijk er echt naar uit.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Zeg dat nou niet te hard girl! Bloopers vliegen mij om de oren, hahaha! Altijd als ik een blooper video of een artikel met mislukte looks post, dan heb ik een hele rij aan fails. :’)

   Reply
 • Jorinde

  11/09/2017

  whaha het einde!

  Reply

Geef een reactie