Last week, I was thankful for.. #171

Uch, wat een kloteweken, dat is nog een understatement gappies. Gezondheid is onstabiel, mijn bald caps gingen kapot voordat ik deze van de ballon kon plukken, lenzen waren uitgedroogd, terwijl ik ze nauw in de gaten hield, waardoor Halloween looks in het water vielen. Ja, dit is nog maar een kleine greep uit de collectie van onhandigheden afgelopen week. Wat een ellende. Gelukkig waren er ook nog leuke dingen, want ik spotte de Nothern Lights in Nederland, afstrepen van mijn bucketlist, at pepernoten, lagen weer in de winkels en maakte weer een paar pareltjes aan schilderijen!  Good day Thankful 171 en good day first official gameday!

thankful 171Dit schilderij genaamd “There’s plenty more fish in the sea” bezorgde mij aardig wat kopzorgen, nadat ik de volgende ochtend beneden kwam. Al het verf was gekanteld, waardoor het schilderij niet eens meer op de foto hierboven lijkt. Inmiddels is het plaatje gelakt en staat nu uit te harden, zodat deze binnenkort in mijn Etsy shop verschijnt!

Honingmeloen – Utopia – outfit artikel posten – Britney Spears – pepernoten – doordeweeks drankje doen – een look maken voor Gold in September Kinder Bueno – het editen van de hilarische video van Naab en mij – herfstachtige dagen – lakken van mijn nagels – maken van schilderijen – 500 followers op mijn kunst Instagram Poppy KoningG-Eazy – uitkijken naar de start van het officiële football seizoen – maken van een dubbele pour met een amazing eindresultaat – Pinterest – volle maan – klussen – chocolade pepernoten – bezig met de voorbereidingen voor mijn Halloween looks – Homeland – werken achter de schermen aan mijn kunst Etsy shop – kijken van documentaires – Skizzy Mars – ASMR – pepernoten – vooruitwerken met artikelen en video’s – onweer – kijken van acrylic pouring video’s – films kijken – schoonmaken van mijn kamer – lakken van mijn schilderijen – het maken van bald caps – royaal zelfbruinen – Homeland – Machine Gun Kelly – avondjes uit – de blooper video – het zien van de Northern Lights in Nederland! – Mom’s homemade pizza – Sunday Night Football.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Jeroen.

  13/09/2017

  Herfstachtige dagen inderdaad het gaat me hier te keer, dikke storm.
  Gelukkig hoef ik vandaag niet weg en zit ik lekker met een dekentje op de bank
  Wacht ga even chocomelk maken……lekker.(en ook met pepernoten die ze eigenlijk het hele jaar moeten verkopen)

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Ja, ze moeten pepernoten het hele jaar verkopen! Dat vind ik een goede! Ze waren dit jaar laat hé? Althans, bij ons wel. Ik zat al in de zomer te wachten, maar ze kwamen niet. Chocolademelk en met een blankie? Good life!

   Reply
 • Irma

  13/09/2017

  AAAAH PEPERNOTEN.
  Ik kom zo óveral tegen en heb me tot nu toe nog heel goed ingehouden, maar er komt een moment dat ik gewoon zo’n zak van een kilo koop en helemaal alleen op eet!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Pepernoten, mijn kaken doen al zeer, teken dat ik goed opdreef ben met kauwen. Homp al kilo’s weg. :’)

   Reply

Geef een reactie