Snapchat overzicht #17: Kunst, Patreon en uitstapjes!

Ondanks dat het nog niet zo lang geleden is staat er een gloednieuw Snapchat overzicht 17 jou te wachten met paardenballen van de IKEA. Oké, dat is een grapje, maar wel deed ik een bezoekje aan de vestiging in Amsterdam, Starbucks en in de tussentijd schilderde ik mijzelf een vol atelier. O ja, ik at ook de zee leeg in een sushi date en weet je? Nee, kijk zelf maar in dit lange persoonlijke overzicht!

Snapchat overzicht 17

Wij zijn in Lelystad net twee weken begonnen met school, maar ook je Koning had anderhalve week vrij om even te resetten, de boel voor te bereiden voor Halloween, leuke uitstapjes, maar ook om mijn kunstcarrière voort te zetten. O ja, en schoonmaken. Ik begin zo altijd mijn vakantie, vakantietraditie. Eh.

Snapchat overzicht 17

Bij vakantie en schoonmaken hoort ook dit. Kwasten schoonmaken. Nooit leuk, teveel kwasten, teveel werk en uiteindelijk ben je toch weer blij dat het is gedaan.

Snapchat overzicht 17

Het laatste voordat ik officieel met vakantie ging, was nog de laatste stream + Meets Cynthia. De ene keer ben ik te laat, maar het komt ook voor dat ik ruim van te voren mijn achtergrond kan opbouwen, mijn make-up producten kan uitzoeken en klaarleggen voor een intensieve make-up livestream!

Snapchat overzicht 17

Met dit als het uiteindelijke resultaat! Volledig in de extravagante glamour make-up look speciaal voor de Canal Parade die in het eerste weekend van augustus valt. Een masker gemaakt van oogschaduws, eyeliners, glitters en rhinestones, inclusief een upper body suit met felle kleuren!

Snapchat overzicht 17

Via Spreadshirt zal ik binnenkort nieuwe merchandise lanceren, wel alleen gericht op mijn bijnaam en ook mijn artistieke naam, namelijk Poppy Koning! Dit is een simpele versie, maar er zal nog veel meer varianten verschijnen, kleurrijk en kunst gerelateerd.

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

 

Preseason, wat keek ik er dit jaar naar uit! O, mijn footballtekort was groot. Vier weken lang genieten van rookies die hun kansen pakten, Aaron Rodgers, mijn Packerfam en de eindeloze commercial breaks die mij doen laten hunkeren naar de winterperiode met kerst, kaneel en de NFL!

Snapchat overzicht 17

Even een outfitpost erin, gewoon omdat het kan! De laatste tijd publiceer ik meer outfits op mijn Instagram en Snapchat, maar ook op mijn blog. Ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Daarnaast is mijn kledingstijl zo veranderd met drie jaar geleden dat ik tevreden ben met wat ik nu draag.

Snapchat overzicht 17

Een goede vakantie luid ik naast het schoonmaken in met een nieuwe fles Jack Daniels!

Snapchat overzicht 17

In de maand augustus brand ik altijd een kaarsje voor K., zij overleed namelijk in het begin van augustus. Een liedje, een drankje en een kaarsje, dat is mijn manier om haar te herdenken. Ondertussen ging ik aan de slag met mijn schilderij met haar aan mij zij.

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Laatst had ik een Snapchat takeover voor een make-up tutorial bij Jorgita! Het was zo leuk om te doen, een compleet nieuw iets, alleen was mijn internetverbinding wat minder. Het leek mij tof om dit soort dingen ook op mijn eigen Snapchat te doen, suggesties? Gedachtes? Doen? Niet doen? Laat mij weten!

Snapchat overzicht 17

Mijn laatste week vakantie begon druk, was bezig met het opstarten van mijn werk, moest langs mijn postbus, kleine dingetjes regelen die veel tijd kosten, maar had ook een sushi date met mijn favoriete broeder!

Snapchat overzicht 17

Samen met Naab hadden wij sushi besteld voor een gezellig avondje uiteten, maar dan thuis, op de bank, lekker comfy! Gevolgd door een rij drankjes buiten de deur, haha! Trouwens, de sushi was zo lekker. Oh. Ik heb er weer zin in! Ken je die sushihonger? Die is écht met niks te stillen gewoon.

Snapchat overzicht 17

We gingen ook naar de IKEA in Amsterdam, Naab moest er zijn, Mom had wat dingen nodig en ikzelf ook, aangezien mijn matras na één jaar al verrot lag. Je Koning moest alle zeilen bij zetten om mijn gelijk te krijgen, maar uiteindelijk ging ik naar huis met een nieuw matras, nieuwe schoenendozen voor mijn nieuwe patta’s en..

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

wandelde ik even de Starbucks binnen voor een Frappuccino. Girls. Guys. They are LIFE. 

Snapchat overzicht 17

Je hebt van die dagen dat je meesterwerken maakt, dit is er namelijk één van! De naam is geweldig, vind ik, namelijk “Cry me a fucking river.” De kleurencombinatie is adembenemend en dit is ook één van de schilderijen waar ik enorm veel complimenten over kreeg. Men was helemaal onder de indruk, omdat ze dit soort schilderijen niet eerder hadden gezien in de kunstwereld. Yep, mijn signature, aangezien Loyalty exact hetzelfde is!

Snapchat overzicht 17

Over “Loyalty gesproken, check hier de natte versie! Inmiddels is deze opgedroogd, uitgehard, gelakt, opnieuw uitgehard, gefotografeerd en tentoongesteld in mijn kunst webshop waar jij dit pareltje kunt kopen en ophangen in jouw kamer!

Snapchat overzicht 17

En hallo het eerste deel van de “In my veins” series, namelijk “There’s a fine line between the good and evil.” Helaas is het originele exemplaar niet meer verkrijgbaar, deze is namelijk al in beslag genomen, maar dit is ook een schilderij met een verhaal en één van mijn favorieten.

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17O ja, nog even een dagje zwart haar! Dit was voor een SFX look die morgen verschijnt. Oeh. Spannend!

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17
Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Ja, de poses hé? Veel verschillende poses.. achum. Een greep uit mijn make-up looks mag niet missen! Van de heftige Adore Delano inspired make-up looks tot aan de simpele pin up looks in mijn oude verfkleding, haha. Zelf vind ik het leuk om zo’n selectie te zien, omdat de kleurencombinatie eindeloos is, maar ook de diversiteit.

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Snapchat overzicht 17

Sinds kort heb ik naast mijn make-up YouTube kanalen ook een extra kunstkanaal speciaal waar al mijn creatieve schildervideo’s op worden gepubliceerd, namelijk Poppy Koning! Ik upload elke donderdag om 16:00 uur, maar soms verschuift dit naar een andere dag, zet daarom je notificaties aan, zodat je zeker weet dat je niks mist!

Snapchat overzicht 17

Het lijkt haast een Halloween traditie, namelijk het leren strikken van een stropdas. Elk jaar moet ik mij het opnieuw aanleren, aangezien ik het rond deze tijd nodig heb. Desondanks ben ik een liefhebber van stropdassen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het is netjes, zakelijk, maar bij mannen ook nog eens enorm sexy.

Snapchat overzicht 17

Tandarts, NEE. Boodschappen doen, NAY. Aankopen doen voor nieuwe schilderijen, YAY! Bezoeken van mijn postbus, YAAAAY! Druk bezig met activiteiten die niet boeiend zijn om te laten zien, ook wel in het Engels “running errands.”

Snapchat overzicht 17

Ik doe aan acrylic pouring, heel Nederlands vertaald, acryl gieten! Daarvoor heb ik een soort van afvalbak waarin al het overtollige verf hoort in te lopen en dit kan zich opbouwen tot een dikke laag aan regenboogkleuren. Eens in de zoveel tijd schraap ik alles eruit, heb toevallig een video over gemaakt in ASMR style, deze zal binnenkort op mijn kunst kanaal verschijnen. Dit is trouwens heel rustgevend en satisfying om te doen!

Snapchat overzicht 17

Hier zie je trouwens mijn verfbak op de achtergrond, gevuld met verf! Ja, dit is mijn broek, die was ooit grijs. Het leven van een kunstenaar is chaotisch, vies, maar het leven wat ik graag leid.

Snapchat overzicht 17

Nog twee weken, maar ik ben druk! Mijn Halloween voorbereidingen beginnen vroeg, hoop dat het succesvol tot een eind kan worden gebracht, want ik heb leuke dingen in petto voor jullie! Ondertussen keek ik Homeland en was ik aan het sculpten.

Snapchat overzicht 17

Naab was in de tussentijd ook jarig en dat moest gevierd worden! Nieuwe glasses, sneakers, tassie erbij en een lekkere wilde, volle kop met haar, hahaha. Again, outfit postje!

Snapchat overzicht 17

Ja, het is officieel, ik heb een Patreon! “Wat is dat?!” Dat is een website genaamd Patreon waar je een abonnement kunt nemen op mij, zodat jij exclusieve kijkjes achter de schermen krijgt bij mijn kunstontwikkeling. Zie het als een abonnement bij Spotify of de magazine waar je maandelijks een bedrag betaald. Dit kan verschillen van een dollar – ja, het is in dollars – tot aan tientallen dollars om meerdere opties te kunnen openen. Hoe duurder het abonnement, hoe meer opties je hebt. Zo heb ik ook een series met schilderijen die ik verpest, deze ziet een normale kijker niet, tenzij je een exclusieve Patron bent!

Wat kan je verwachten van mijn Patreon? Dit is gericht op mijn kunst, dus niet mijn blog en make-up, maar puur mijn kunst. Het gaat om exclusiviteit. Je krijgt als het ware een backstage pas, behind the scenes foto’s, een persoonlijke touch aan mijn schilderijen, bijvoorbeeld de achtergrond verhalen, mijn tips en tricks die ik niet in mijn video’s deel enzovoort. Door jouw abonnement kan ik mijn opgestelde doelen behalen, zoals $50 per maand om visitekaartjes speciaal voor Poppy Koning te maken of een wat duurder doel, namelijk $1500 waar ik één van jullie uitnodig om een middag te gaan pouren! Neem gerust een kijkje voor meer informatie + mijn doelen en de rewards die je kunt behalen, niet alles is Patron-only. Er staan enkele publiekelijke kijkjes, deze zie je ook op mijn social media!

Snapchat overzicht 17

Het is moeilijk om dit soort Snapchat overzichten klein te houden, aangezien ik alle persoonlijke dingen met jullie willen delen, vooral als je wat mist of geen Snapchat hebt. Het is lastig om een selectie te maken, eigenlijk wil ik ze ook groot houden, omdat je dan toch alles krijgt te zien en het opsplitsen in meerdere delen.. meh. Ja, ik schilder veel, ben ook superblij met mijn ontwikkeling hierin en hoop jou mee te nemen op mijn journey!

Wat zie jij liever, een groot overzicht? Of een klein overzicht? En wat wil je graag zien?


6 Comments

 • Jeroen.

  14/09/2017

  Een groot overzicht natuurlijk en ik wil alles zien.
  Uhhhhm klinkt een beetje als een stalker, maar dan in de goede zin van het woord… als dat kan.
  En Starbuks OMFG mag ik een grande Caramel Cinnamon Latte with extra whipped cream.
  Thank you.
  En meestal staat erop: Jeron, Jeroon, Jeruun Jero of Geruun.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Hahahahaha, geweldig! Hey, die heb ik nog niet eerder gehoord! Extra whipped cream? You my boy! Ik neem ook slagroom en ook karamelsaus, als ik er ben, dan doe ik het goed. Oh, die namen! Wist je dat Starbucks dat expres doet/deed? Hierdoor post men het op social media = extra reclame. Echt bizar! Geruun? Serieus! :’)

   Reply
 • Irma

  14/09/2017

  Joepieee, weer een exclusief kijkje in je leven!
  Ik wil ook weer sushi eten! Elke keer al zie ik je Snap overzicht word ik daar weer aan herinnerd haha.
  En ik ben SO EXCITED voor Halloween! ((:

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   I’m totally feeling ya! Sushi craving hier is GROOOOT! Merci babe! :*

   Reply
 • Jesse

  14/09/2017

  Ik kijk hier altijd naar uit en daarom een groot overzicht a.u.b.
  En blijf pouren.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Dankjewel lieverd, zal ik zeker doen! Dat vind ik tof om te horen, omdat het moeilijk is om in te schatten of het niet te groot is. :’)

   Reply

Geef een reactie