HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh!

Niet iedereen is hiervan op de hoogte, maar al sinds mijn jongere jaren ben ik zot op Jip en Janneke! Eigenlijk is dat nog een understatement, maar van de boeken tot aan audioboeken, bekers, schaaltjes, magneten, notitieboekjes en zelfs toen zij hun make-up collectie lanceerde stond je Koning vooraan. Natuurlijk ga ik mee met de tijd, say hello to my little friend, de HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh! 

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

Naab verscheen ineens met de oplaadbare batterij van de HEMA, waardoor ik even langs de Nederlandse winkel besloot te schuiven om mijzelf ook een gaaf exemplaar op te halen. Het is een draagbaar batterij voor onderweg denk tijdens het reizen, uitstapjes of als je gewoon even geen stopcontact in de buurt hebt. Je kunt smartphones, camera’s en meer hiermee opladen!

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

Ah, kijk Takkie nou! Het gaat om de hond van Jip en Janneke, die komt in het zwart-wit, aangezien het kinderduo ook in zwart-witte silhouetten werd afgedrukt. Dit was omdat een Britse uitgever niet de originele illustraties van Fiep Westendorp wilde afdrukken, omdat het niet overkwam in de krant. Vandaar dat zij zijn overgestapt naar de zwart-wit illustraties omdat dat wel mogelijk was.

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh

Het is een vrij massieve powerbank dan ik ben gewend, maar dat komt voornamelijk door het design. Aan de bovenkant zit de opening voor de USB-aansluiting van jouw apparaat inclusief het oplaadpunt voor de powerbank zelf. De gebruiksaanwijzing informeert dat je minimaal vier uur moet opladen voor een volledige powerbank en dit mag niet via de computer. Ik koppel mijn iPhone oplader los, klik deze op de USB achterkant van de oplaadstekker en laad zo het apparaat op via een stopcontact.

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAhBoven is voor het opladen van de powerbank en de onderkant is voor de aansluiting van jouw smartphone/camera/etc.

De HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh laadt inderdaad mijn telefoon op, maar niet tot zijn volle honderd procent, terwijl andere oplaadbare batterijen dat wel doen. Daarnaast heb ik meerdere mankementen gehad, waaronder dat de batterij steeds aan en uitgaat. Het leek aan het stekkertje te liggen, waardoor ik terug ben gegaan naar de HEMA, mocht mijn product ruilen, maar opnieuw heb ik hetzelfde probleem. Het is toch jammer, omdat ik mijn batterij van mijn smartphone niet wil verpesten. Dit gebeurt alleen als je onderweg bent of je moet de powerbank kunnen neerleggen, zodat er geen beweging is.

HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh!

Hij doet zijn werking, want mijn telefoon wordt opgeladen, een uitkomst voor als je onderweg bent en het is van Jip en Janneke, dat is altijd een pluspunt! Het enige minpunt is, is dat het systeem van binnen nog al zwak is, zoals het niet volledig op kunnen laden van mijn iPhone als dat het wat onstabiel is als je in beweging bent. Dit is een puur hebbedingetje, vooral als je fan bent!

De HEMA Takkie Powerbank 2600 mAh is verkrijgbaar bij de HEMA voor €11.

Heb jij een powerbank? En van welk merk?


4 Comments

 • Jessica J.

  15/09/2017

  Jammer dat hij niet 100% zijn werk doet. Ik heb een powerbank van 15000 mAh van Xtorm. Kan ik meermaals m’n gsm mee opladen, en zelfs tegelijkertijd met die van m’n vriend. Topding!

  Reply
 • Mariekke

  15/09/2017

  Ik ben ook een groot fan ben helemaal verzot op de boeken met die leuke verhaaltjes, heb ze ook allemaal en natuurlijk de verhalenbundel.
  Ik vind ‘m ook erg leuk die Takkie van jou

  Reply
 • Irma

  17/09/2017

  Aw, cute! Takkie en Siep zijn zo leuk!
  Ik heb zelf geen powerbank, maar ik wil er misschien wel nog eentje aanschaffen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   Girl, je weet niet wat je mist! Het is een uitkomst hoor, zo’n powerbank!

   Reply

Geef een reactie