VIDEO: Primark shoplog september 2017!

Shame on me, de laatste keer dat ik de Primark betrad was in december 2016 aan het Rokin in Amsterdam, maar er verscheen geen shoplog vanwege de weinige items. Ja, ik wist ook niet dat het mogelijk was, hahaha! Op tientallen nepwimpers, een overhemd en schoenen na besloot ik deze maand weer naar mijn favoriete Primark in Almere te gaan voor goodies! Hallo Primark shoplog september 2017!

Primark shoplog september 2017

Weet je hoe rustig het was? Echt bizar! Er was bijna niemand in de winkel – voor Primark doen, waardoor je op je gemak kon struinen. Hier en daar spotte ik nog de zomercollectie met de kleurrijke bikini’s, maar er lagen volgens mij ook al herfst achtige items, waaronder de vesten, dikke truien en meer overhemd gerelateerde kledingstukken die een dikkere stof hebben dan het gemiddelde shirt.

Klik hier als je de Primark shoplog september 2017 niet kunt bekijken.

Nepwimpers, daar kom ik negen van de tien keer alleen maar voor en voordat ik het weet zit ik bij de tassen te snuffelen gevolgd door de zonnebrillen, want daar houd ik nou eenmaal van en pik ik wat cosmetica items mee. De reviews van de producten zullen gewoon verschijnen op de website, check trouwens de Primark tag voor alle Primark gerelateerde artikelen/reviews!

Naar welke Primark ga jij het liefst? En ben jij nog laatst bij de winkel geweest?


3 Comments

 • femketje

  17/09/2017

  BANANEN IN PYJAMAAAA’S :D

  Reply
 • Mellody

  17/09/2017

  Ik wist het niet zeker maar nu wel, volgens mij heb ik jou en Naab gezien in Almere!
  Maar je moeder op dat moment niet alleen jij en Naab.
  Volgend keer kom ik even gedag zeggen is dat ok?

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/09/2017

   AAAAH, WAT LEUK! Girl, jammer dat je niet gedag zei, dat is geen enkel probleem joh! Echt waar, ik word altijd gespot in de Primark en Action, altijd. Echt mijn moment of fame, hahaha!

   Reply

Geef een reactie